Aniston

Finanskrise + Januar måned

Husk det nu piger, i sparer helt op til 80%

At komme igennem finanskrisen og overleve julen er en af årets store udfordringer, men januar måned er en gave til os kvinder med hang til shopping.

Januar er skudt igang, oveni det er der en del butikker og butikskæder der er gået konkurs. Denne blanding resulterer i ophørsudsalg OG januar udsalg, hvor godt kan det blive. Jeg selv bevægede mig
ANNONCE
Finanskrise + Januar måned
tilfældigvis ned i byen idag med tankerne på en hyggelig café tur, der var dog ingen pladser på caféerne, men tilbudsskiltene talte for sig selv; 20% , 25% 50% ja helt op til 80% stod der på de gule skilte.

Til stor glæde for nogle af pigerne jeg fik en snak med, de syntes dog det var ret irriterende at det var umuligt at opdrive et sted at spise eller få en kop kaffe pga. alle menneskerne der selvfølgelig også skulle udnytte tilbuddene.

Leavis havde det totale udsalg, ihvertfald i Århus. Alle jeans kostede 300kr, men varerne henvendte sig mest til fyre. Hvis du mangler en gave til kæresten er det nu muligt at få et par fede jeans, med mærke og det hele for en slik.

For kvinderne er der jo altid skobutikker, og de bugner af udsalgs støvler, sko og stiletter. Køerne var overraskende korte, da det idag ihvertfald mest var familier der var på udsalg.

Og ikke kun i byen er det super billigt, internet shops skærer også en stor bid af kagen fra til forbrugerne.

Så husk det piger, tag ud i byen, tjek butikkerne, og få købt en masse fedt tøj til super nedsat pris.

Aniston.dk spørger læserne:
Hvad er jeres januar kup??
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce