Aniston

Fifty Shades - Fanget

Bestselleren, der kan sluges råt!

4 ud af 6 stjerner
Fifty Shades - Fanget
Historien on Christan Grey og Anastasia Steel går netop nu jorden rundt og lægger folk ned på stribe.

"Fifty Shades of Grey" er blevet en omdiskuteret bestseller, som både mænd og (specielt) kvinder virkeligt dyrker. Den er desuden et godt eksempel på den erotiske litteratur, som for tiden sælger bedre end godt!

"Fifty Shades of Grey" er netop udkommet på dansk under titlen "Fifty Shades - Fanget", som er første bind i trilogien.

Et tilfældigt møde
I "Fanget" møder vi den søde og unge studine Anastasia Steel, som har nogenlunde styr på sit liv, men som på ingen måde er lige så tjekket som sin roommate. 

En dag skal Anastasia dog redde netop sin roomies røv, fordi hun er blevet syg netop den dag, hvor hun har en interviewaftale med den ekstremt succesrige forretningsmand Christian Grey.

Anastasia er nervøs og uforberedt, men ender alligevel med at tage hen for at foretage interviewet med den sagnomspundne og fetterede Christan Grey. Og hun snubler i bogstaveligste forstand ind i hans liv - og han ind i hende!

Vaniljesex og pisk
Det slår straks gnister mellem de to. Men Anastasia er både kysk, lidt hæmmet og uerfaren, så hun ved ikke helt, hvad hun skal stille op med sig selv.

Og da Christian pludseligt bejler til hende, falder hun pladask - omend Christian ikke ligger fingre imellem, når det handler om at fortælle, at han har nogle seksuelle lyster, som ikke alle og enhver kan identificere sig med!

Christian er nemlig ikke til "vaniljesex", som han kalder det. Han vil have pisk, håndjern og ekstrem kontrol.

Kan Anastasia det, uden at miste sig selv?

Hun kaster sig langsomt ud i et forhold fyldt med både varme og lunkne følelser, og hun opdager undervejs en del om både Christians og sin egen seksualitet.

All about the sex!
"Fifty Shades - Fanget" er en næsten 100 pct. erotisk fortælling. Den handler nemlig primært om sex og opbygning til sex samt følelser efter sex - og så iøvrigt mere sex!

Men det er stadig en rigtig velfortalt historie, som jeg, helt ærligt, slubrede i mig med lynets hast. For den er helt sikkert svær at lægge fra sig. Også selvom man får røde kinder mere end en gang undervejs.

Hovedpersonerne, Christian Grey og Ana Steel, er på mange måder for meget og utroværdige. Men de fungerer alligevel og har hver deres virkeligt irriterende og virkeligt fascinerende sider.

Men "Fifty Shades - Fanget" er "all about the sex", og mere skal man nok ikke lægge den i den. For den skal nok indfange dig uanset hvad ...


"Fifty Shades - Fanget" er skrevet af E L James og udgivet af Pretty Ink.
ANNONCE
Del

Seneste nyt