Aniston

Festivalmode

Festivalmoden er en kategori indenfor gademode, som folket selv har skabt.

Festivalmoden, er en selvskabt kategori.

Det er, med andre ord, en kategori indenfor gademode, som folket selv har skabt.

Det er det rå, det minimalistiske, det særpræget, det enkle, det personlige, det unikke og alt derimellem på samme tid. En kategori for sig selv.

Roskilde Festival eller festivalmode anno 2011 er en blanding af fed og unik festivalmode uden grænser, kombineret med gademode kunstens regler og alt derimellem!

Festivalmoden er et selvskabt begreb, som har fundet vej ud i resten af modebilledet, med alt hvad det indebærer.

Og alligevel er der få eksempler, som stadig er forebeholdt festivalspladsens areal, eller som bare har så meget festival over sig, at festivalmode er blevet en kategori for sig selv.

Gademode på festivalplan
Aniston.dk har været lavet en omgang trendsprotting ved årets Roskilde Festival.

Der er masser af inspiration at hente til et afslappet og trendy sommer-outfit.

Enkelt og afslappet
ANNONCE
Festivalmode
Trine 23 år, Århus.
Simpelt og lige til. De uundværlige festival items er repræsenteret;
Højtajlede vintageshorts i denim, en grå t-shirt, et par afslappet kondisko og de ultimative festival items; solbrillen og en kold drink! 
Enkelt, praktisk og afslappet festivaloutfit. 

Fint og feminint
ANNONCE
Festivalmode
Sara 23 år, Århus
Roskilde festival og det fine og det feminine er bestemt ikke to kategorier, som udelukker hinanden, men som her forenes.
Fine højtaljet shorts, afslappet kondisko, feminine striber anno 1967 nostalgi, en kold drik og solbrillen!
Enkelt, fint og feminint.

Black in Black
ANNONCE
Festivalmode
Thea 29 år, København.
Minimalistisk, mørkt og råt!
Et ægte festival-look. Less is more. En gennemgående mørk farve, som bærer hele looket, tilføjet hat, (turisternes foretrukne accessorie) bæltetasken og solbrillerne, som i dette tilfælde bare er den fuldendte detalje.

Moderigtig uskyldighed
ANNONCE
Festivalmode
Sannah 22 år, København.
Det gennemførte festivallook (gummistøvler og praktisk taske) kombineret med den feminine, moderigtige og uskyldige sommerkjole og et par moderigtige modebriller. Et gennemført festival-look, som forener festivalens rødder, modens uskyldige femininitet og personlighed!

Den rå festivaludgave
ANNONCE
Festivalmode
Maria 27 år, København.
Det rå festival Metallica-inspirerede look, som efter alle festival-kunstens regler går som et klassisk festivals-look, hvor festivalens oprindelige rødder og ideologi skinner (sole-)klart igennem. Mørke jeans, afslappet t-shirt, slidte Converse-sko, tatoveringer og solbrillen! En tidløs klassiker, som aldrig forlader festivalpladsen!

Gademode behøves ikke findes på gaden, det behøves ikke at blive set fra nogen bestemt vinkel eller taget fra nogen vinkel. Der ingen regler, ingen forventninger og altså ikke noget rigtig eller forkert.

Det findes overalt og i dette tilfælde i helvedes forhave, på Roskilde festival.

En uge hvor verden står stille og ubeskrivelige minder opstår. En uge hvor denne unikke kategori genopstår, og det bare gælder om at være på det helt rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt for at se den.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce