Aniston

Festivaller 2009

Et hurtig indblik i den kommende sommers festivaller.

Spar flere hundrede ved at købe billetten allerede nu.

Er du en af dem der hvert år farer Danmark rundt for at nå de forskellige festivaller, eller kunne du godt tænke dig langt om længe at opleve det alle har talt om gennem årene og komme på festival, så er det nu du skal læse videre. Ihvertfald hvis du vil mere økonomisk afsted.

Nibe festival:
ANNONCE
Festivaller 2009
Også kendt som den lille fede, er igen i år klar på et brag af en festival. I år løber Nibe festival af staben d. 1/7 og forløber sig frem til d. 4/7 , billet prisen ligger på 860kr for en partout billet, hvilket faktisk er overraskende da Nibe har et kæmpe navn på plakaten i år: Kate Perry. Derudover kommer der navne som Nephew, Aqua, Carpark North, Celina Ree, The Sandmen, Johnny DeLuxe, Kim Larsen & Kjukken, Magtens Korridorer, The Blue Van og Sys Bjerre, så der skulle gerne være noget for enhver smag. 2009 er det 25ende år Nibe festival slår portene op, så mon ikke det skulle være de 4 dage værd?
(Foto udlånt fra Nibe festival)
ANNONCE
Festivaller 2009
Roskilde festival:
Er ikke fremmed for ret mange danskere, lets face it; Vi har alle hørt om den og haft lyst til at tage med, men enten har pengene spillet ind eller andre bagateller. Det er egentlig for sørgeligt, for Roskilde er Danmarks største festival, og de trækker hvert sommer det største publikum til i hele Europa. En oplevelse du i år ikke vil gå glip af. Roskilde Festival har gennem årene præsenteret topnavne som Bob Marley har gæstet Roskilde Festival i 1978, Talking Heads i 1979, U2 i 1982, Metallica i 1986 og Radiohead i 1997, ja endda Nirvana har været forbi, så hvorfor skulle 2009 ikke også byde på en masse lækkert for ørerne?
Roskilde kører fra d. 2/7 til d. 5/7 , men warm-up starter allerede d. 28/6.
Billetpriserne ligger lige nu mellem 1785,- og 2800,- + gebyr, alt efter hvilke ekstra fordele der skal være med og købes på www.billetlugen.dk
(Foto: Thomas Kjær. Venligt udlånt af Roskilde Festival)

Langelands Festival:
ANNONCE
Festivaller 2009
Ikke nok med at Langelands festival har sørget for en vild fængende jingle når deres reklame kommer på skærmen, de har også dækket alle aldersgrupper ind i deres arrangement. Der er hoppeborge og koncerter for det yngste publikum, til stor glæde for forældrene der så kan få sig lidt frirum og nyde arrangementerne for dem selv, også er der musik både for de yngre og de ældre. Billetpriserne er meget forskellige, alt efter alder, og hvilken boform man ønsker. Hvis du er over 12 og vil have den mest økonomiske løsning kan du for 900,- møde op til et opslået telt i lukket camp, idéelt for især studerende.
(Billedet er venligt udlånt af Langelands festival)
ANNONCE
Festivaller 2009

Grim festival:
Danmarks grimmeste festival foregår på marken ved en gammel gård, der danner en helt unik stemning blandt gæsterne. I gårdhaven er der skater konkurrence, og selvom det lyder, og måske ser en smule primitivt ud når man først kommer forbi, viser stemningen og måden det hele er opstillet på en helt anden side. Musikken er ikke de største topnavne, men der er alligevel nogle successer samt nogle up-comers som der er alt for få af til de danske festivaller. 2008 var 5års jubilæum for Grim festival, og der var mødt et hav af mennesker op, fra det meste af Danmark. Jeg selv var der, og kan garantere at sidste år alene, er grund nok til at tage afsted igen i år. Festivallen strækker sig kun over tre dage (30/7-1/8), hvilket er det eneste negative at sige. Den skuffende følelse der rammer ens hoved lige før tømmermændende og siger det hele bare er slut. Billetterne er meget billigere, sidste år lå prisen på 375,- for en partout billet så studerende har også råd.
(Foto: Lucca Kjær Sørensen)


Skanderborg Festival:
ANNONCE
Festivaller 2009
også kendt som Danmarks smukkeste festival, overraskede i 2008 med de mange deltagere. I 2009 vil festivallen ligger fra d. 5. til d. 9. august, så det kan lige nåes inden skolestart. En partoutbillet koster nu 1700,- og kan købes på www.billetlugen.dk hvor det officielle billetsalg først åbner d. 16/2-09 (Dvs. muligheden for at købe en-dags-, hotelt, tenthouse og campingvogns -billetter).
Skanderborg festival slap igennem sommeren 2008 med et overskud på 7,1mio kr , så mon ikke der bliver ekstra store navne til dette års festival?? Hvis du har planer om at skulle på Skanderborg festival er det en god idé at være tidlig på den, der er nemlig planer om at 5000 at sidste års billetsalg skal skæres fra. Tilgengæld bliver der investeret ekstra i sikkerheden omkring camping arealerne.
(Foto: Thomas Thorhauge. Venligt udlånt af Skanderborg Festival)

Aniston.dk spørger læserne:
Skal i på festival i 2009??
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce