Aniston

Ferm Living byder december velkommen

Ferm Living byder december velkommen

For nogle kan julen komme som en overraskelse, den når knap nok at gå i gang før den er slut, og julepynten skal ned igen. Her er nogle årets juletrends fra Ferm Living. Det er lige til at komme i julestemning af.

Ferm Living har gjort det før, og nu gør de det igen. Deres jule kollektion 2017 emmer af enkelthed, grafisk design og alligevel tager de os med tilbage til julen hos mormor.

Julen er egentlig en sjov størrelse. Nogen vil gerne have en hel masse julepynt, hvor man da slet ikke er i tvivl om, at nissen bor på loftet. Hvor det hos andre helst ikke rigtig skal være til at få øje på, og hvis det er der, skal det helst bare være så enkelt, at det fader ind i den daglige indretning.

Disse to ting kan julepynten i år fra Ferm Living leve fuldt op til.

De brændte og neutrale farver gør det nemt for alle at være med, da det ikke er alle som er til en rød jul.

Messing er igen i år en stor del af julepynten, og Ferm Living har gennemført det smukke materiale i alt fra adventsstage og juletræsstjerne til grafiske elementer til at dekorere juletræet eller et par grene med. De har formået at holde stilen enkel men samtidig hyggelig og dekorativ. Samtidig giver de en mulighed for selv at sætte sig præg på pynten, idet det er så enkelt, som det er.

Det at man kan referer til en følelse, er noget som julepynt, kan gøre ved en. Julen har det med at give os alle en lille følelse af barndommen igen. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at den smukke juletræsstjerne i messing vil funkle over mange smukke juletræer denne juleaften.

Rigtig glædelige jul.

- Emilie Schwartzlose

Ferm Living byder december velkommen
Ferm Living byder december velkommen
Ferm Living byder december velkommen
Del