Aniston

Fentimans sodavand og mixers

Aniston.dk har smagt på de urte-licious sodavand fra Fentimans.

Fentimans sodavand og mixers
Kender du det der med, at du smager noget, som virkelig giver dig et spark bagi? Sådan er Fentimans!

Fentimans mixere er en slags sodavand, som er rigtig gode at bruge som drinksmiksere, men som også sagtens kan drikkes "on the rocks".

Sodavandene fra Fentimans er små og meget fine produkter, der kommer i lækre, små flasker, der er lige til at knappe op og nyde. Enten med eksempelvis gin sammen med Fentimans Tonic Water eller bare sådan som forfriskning.

Smager som intet, du har smagt før
Fentimans er kendt blandt mange bartendere, som en rigtig god mikser, fordi der er masser af smag i produkterne - og en smag, som er anderledes end eksempelvis en almindelig cola eller tonic.

Colaen fra Fentimans hedder da eksempelvis også Curiosity Cola - måske fordi den smager anderledes end andre colaer, du nogensinde har smagt.

Jeg har prøvesmagt de små labaner, og jeg er imponeret!

Fentimans Tonic Water
Den første vand, der blev knappet op, var Fentimans Tonic Water, og lad det være sagt med det sagt på forhånd: Jeg er ikke tonic-fan! Jeg synes, det er surt og bittert. 

Men jeg tog dog en slurk af Fentimans Tonic Water og måtte konstatere, at den smagte endnu mere surt og bittert end de andre, jeg har smagt.

MEN ... Min kære mand, som godt kan lide tonic, syntes, det var en dejlig vand! Han syntes, den smagte lige, som den skulle.

Så konklusionen i forhold til Fentimans Tonic Water må være, at kan du lige tonic, så vil du sikkert elske Fentimans. Og kan du ikke, ja så kan du bare ikke lide det! Og hvorfor skulle du så i øvrigt også købe eller bestille en?!

Fentimans Curiosity Cola
Cola derimod? Uh, stor fan! Jeg elsker cola og kunne drikke det døgnet rundt - næsten.

Det var alligevel med stor glæde, at jeg kunne konstatere, at Fentimans Curiosity Cola ikke smager som nogen anden cola, jeg har prøvet.

Den smager af cola, men den smager også af ingefær, hvilket er enormt lækkert og friskt! 

Den søde lille flaske er dermed ikke helt så hurtigt drukket, som en Pepsi Max (min cola!) ville være. Men den er en nydelse, og ville klart være noget, jeg kunne finde på at erstatte min sædvanlige cola med under en café- eller biotur. 

Fentimans Ginger Beer
Nu er Ginger Beer jo ikke det, vi drikker mest af i Danmark. Og det er faktisk ærgerligt, for det smager godt!

Jeg opdagede min hang til Ginger Beer på en af mine rejser til Australien, hvor jeg besøgte Bundaberg og fik serveret deres famøse Bundaberg Ginger Beer. 

Det er en stærk ginger beer, som man kun kan drikke en enkelt af - meget langsomt. Men den smager dejligt af ingefær.

Fentimans Ginger Beer er mere forfriskende og en, man kan tømme noget hurtigere. Den er mildere i smagen, men har stadig den lækre ginger beer smag. Det gør den enormt god! Og farlig, fordi den bare ryger ned.

Alt i alt er Fentimans nogle super søde og fine produkter, der kun indeholder 125 ml., men som indeholder rigtig meget smag!

Men nok fra mig, for denne video siger vist det hele ;-) Se den ude i siden til venstre.
ANNONCE
Fentimans sodavand
Del

Seneste nyt