Aniston

Feminin Efterårsmode

Anno 2011

Efteråret og den dertilhørende efterårskollektion er blevet realitet og hverdagspåklædningen bygges nu op efter alle efterårets regler og tendenser.

Efterårets mode byder på elegant nostalgi i form af tilbagevendende klassikere – i den feminine ladylike kategori, med prikker, pels og blonder – i så feminin udtrækning, som overhovedet muligt.
ANNONCE
Billedet er fra Lesdeuxfilles’s Blog. http://lesdeuxfilles.wordpress.com/2009/11/30/dagens-d-30-november-ny-vintage-pels/#comment-1381 - Feminin Efterårsmode Billedet er fra Lesdeuxfilles’s Blog. http://lesdeuxfilles.wordpress.com/2009/11/30/dagens-d-30-november-ny-vintage-pels/#comment-1381
Back to nature 
Back to nature, lady like, 50’ernes yderst elegante pels – kært barn har mange navne.

Om det er ægte pels, fake fur, vintage udgaven, pelshatten eller bare kraven, spiller ikke den afgørende rolle.

Pelsen er en af de dominerende tendenser dette efterår – minimalistisk eller altoverskyggende.

Fra back to nature – ladylike pelsjakke til et af de ultimative ladylike items.
ANNONCE
Billede fra http://presenting.dk/2011/08/modeuge-dagens/ - Feminin Efterårsmode Billede fra http://presenting.dk/2011/08/modeuge-dagens/
Pencil skirt
En klassiker, introduceret i slutningen af 1940’erne efter krigstid og den franske modeskaber Christian Dior, som er blevet blandt vor tids ladylike tendenser.

40’ernes - 50’ernes pencil skirt er blandt efterårets mest dominerende ladylike tendenser, både i den klassiske Christian Dior og Chanel udgave, til de mere farverige, de mere hverdagsagtige og til de detaljeret.

Kun fantasien sætter grænser. Tilføj en oversize herreblazer for at gøre looket mere casual, eller gå all in med stiletter og pels.
ANNONCE
Billede fra H&M - Feminin Efterårsmode Billede fra H&M
Blonder
1500-tallets blonder (kniplinger) er igen en af modens mest dominerende og sensuelle tendenser.

Oprindeligt højeste herremode i 1500-tallets Italien, hvor datidens forfængelige adelsmænd konkurrerede om at have flest blonder på tøjet.

Sidenhen er blonder blevet symbolet på en af de mest elegante og feminine pynt eller materiale i kvindemoden – og dermed fra tid til anden en sikker tilbagevendende tendens i modebilledet.
ANNONCE
Billede fra H&M - Feminin Efterårsmode Billede fra H&M
Slangeskind 
Efterårsmoden er inspireret af det dyriske og elegante.

Fra pels – til leopard og slangeskind. Det fine animal print er igen en del af modebilledet, både i mere diskrete accessories (som kuvert tasken) og de mere vovet rock’n roll/glamrock udgaver (som tætsiddende leggins). 
ANNONCE
Billede fra http://hvassfashion.blogspot.com/ - Feminin Efterårsmode Billede fra http://hvassfashion.blogspot.com/
Prikker
De fine og feminine vintage-agtige prikker fra 1900-tallet har igen indtaget modebilledet.

Denne gang i de ligeså ekstreme feminine ladylike udgaver, fra ægte vintage skjorter til vor tids udgaver af de forrige århundredets inspireret prikket kjoler, skjorter og nederdele.

En ægte vintageklassiker med nye dimensioner.
ANNONCE
En ny sæson – en ny begyndelse. En nostalgisk, feminin, prikket og farverig begyndelse!
Del

Seneste nyt

ANNONCE