Aniston

Femina Livsstils- messe 04

Kvindemesse i øksnehallen - del 2

To kvinder kom under kvindemessen, i Øksnehallen, i det varme sæde til frisør og stylist Dennis Knudsens show. Og der blev fra Dennis Knudsens side ikke sparet på gode råd og rappe replikker under kvindernes make-over.
Femina Livsstils- messe 04
Når der bliver talt om mode i
Under "Feminas" kvindemesse havde han en stand, hvorfra han reklamerede for sin salon og uddelte råd og vejledning til de forbipasserende. På messens "showscene", der tidligere på dagen havde været ramme om Den Kongelige Ballet, sangerinden Maria Lucia, sangeren Patrick Isaksson og et fitness-show, lavede Dennis Knudsen make-overs af tilfældigt udvalgte blandt publikum.

Som overallsene på en mekaniker, beskidte af olie, efter en dag på værkstedet, fremstod Dennis Knudsens nålestribede jakkesæt lettere nusset af makeup og- stylingprodukter.

På showscenen stod han med let brun hud og store armbevægelser, og bød for anden gang denne dag det velmødte publikum velkommen. To ældre kvinder blandt publikum kom op på scenen og blev af Dennis Knudsen og hans assistenter placeret på en høj stol, hvorfra de fik sat hår og lagt make-up til publikums store begejstring.

Pakket ind i små historier om de kendte hollywood-stjerner, som han har haft som kunder, samt lettere stand-up bemærkninger, fortalte Dennis Knudsen under kvindernes forvandlingsproces om make-uppens grundtrin og gav generelle råd om hår og make-up.

Ikke en kedelig mand

"Lyse farver fremhæver - mørke farver trækker tilbage" siger publikum med et smil i kor. Dennis Knudsen har netop pointeret vigtigheden af denne sætning ved at få publikum til at råbe ham ordene efter munden.
ANNONCE
Femina Livsstils- messe 04
Efter showet talte jeg med Runi og Helena, 27 og 28 og fra København.

De havde været rundt på messen det meste af eftermiddagen og havde netop været tilskuere til Dennis Knudsens show.

"Han er i hvert fald ikke en kedelig person" sagde Runi og viste en lettere begejstring over Dennis Knudsens underholdende måde, at formidle sin viden om makeup og styling på.

Runi syntes det var sjovt, at se hvordan Dennis Knudsen ændrede kvindernes udseende på scenen, og derudover syntes han også, at de historier Dennis Knudsen fortalte og ironiske ting han sagde gjorde showet mere underholdende.

Helena som havde siddet ved siden af Runi under showet, syntes Dennis Knudsens råd var gode og lærerige. Men hun syntes også at hans fremtoning på scenen var alt for overdreven, men dog alligevel sjov.

"Jeg tror godt nogle kvinder og mænd vil finde ham for frembrusende, og ikke have mod til at gå ind i hans salon efterfølgende. Han kan godt være for meget hvis du er en stille type" sagde Helena og med korslagte arme signalerede lidt skeptisk overfor en mand mange kvinder ser som en guru.

Høje klapsalver fra publikum fyldte Øksnehallen da showet var færdigt.

Dennis Knudsens assistenter ryddede den sorte scene og folk forlod smilende - og i hvert fald et par make-up råd klogere - deres sæder. I luften hang der stadig en diskret lugt af hårspray.
ANNONCE
Del

Seneste nyt