Aniston

Femina Livsstils-messe 04

Kvindemesse i Øksnehallen - del 1

Femina Livsstils-messe 04
Hvad foregår der, når kvindebladet "Femina" afholder sin årlige livsstils-messe? Hvem kommer? Hvad sælges der? Er der underholdning? Og er det i virkeligheden ikke bare for den ældre generation?

Jeg tror, de fleste har en eller anden fordom over for denne årlige messe. Da jeg sagde ja til at tage på kvindemesse, vidste jeg ikke, at det drejede sig om "Feminas livsstils-messe" og må da indrømme, at det fik mig til at overveje, hvad det mon var for noget...

Femina er i mine øjne et blad for de lidt ældre kvinder. Jeg synes sjældent, at man hører veninderne sige "Orv! Har du læst det nye Femina?". Men da jeg så på udstillerlisten, blev jeg meget overrasket, idet der var rigtigt mange stande, som henvendte sig til både yngre og ældre generationer. Ja der var da et par stande med striktøj, det er jo også kommet lidt på mode, men at en forretning som "Lust" også havde repræsentanter derude, overraskede mig.

Det første, der skinnede mig i øjnene, var et par lækre biler fra Jaguar, der stod og pyntede ud i foyeren, så allerede dér, var jeg sikker på, at det skulle nok blive en god messe!

Det næste jeg så var et hav af brochure-uddelende mennesker, så lige i det man trådte ind, fik man stukket alskens reklamer i hånden, så information manglede der i hvert fald ikke.
ANNONCE
Femina Livsstils-messe 04
Standene

Der var et hav af stande, alt lige fra tøj, smykker, cremer og parfumer til chokolade, vin, mad, erotisk legetøj med mere.

Alle var meget hjælpsomme, der kørte en del konkurrencer, og der var masser af messetilbud.

Næsten alle stederne med spiselige sager uddeltes smagsprøver af gavmild hånd, faktisk alle lige med undtagelse af Sv.Michelsens Chokolade, der sjovt nok endvidere kørte med deres sædvanligt høje priser...

Men ellers var der alskens lækkerier rundt om på messen, specielt henne ved en af vinafdelingerne, der også førte økologisk chokolade.

Når man gik rundt og kiggede på nogen af de forskellige kosmetikboder, stod der konstant en del kvindemennesker, der prøvede at sprøjte alle mulige og umulige ting på en, "Denne duft er bare helt vidunderlig!" og "Din hud vil simpelthen eeelske denne creme", meget ivrige var de, det må man da give dem.

Desuden havde EA Games en stand, hvor man kunne prøve det nye "The Sims 2". Den var endda opbygget som et lille sims hus.

Femina havde også deres egne små stande hist og pist, en stor informationsstand lige inden for døren, hvor de udover at uddele informationer også uddelte massere af gratis Femina-blade. Længere inde på messen havde de også et sted, hvor man kunne se, hvordan bladets layout blev skabt.

Underholdning på messen
ANNONCE
Femina Livsstils-messe 04
Udover boder af enhver art, var der også underholdning af forskellige slags. Der var både en showscene og en foredragssal.

På showscenen foregik der mange forskellige ting fordelt på de 4 dage messen varede. Der var alt fra stand-up til ballet,
Foredragsscenen var nu også meget interessant. Der var helt klart noget for enhver smag med navne som Hella Joof, Bettina Aller, Pernille Aalund, Charlotte Bircow og Ole Henriksen. Derudover var der også foredrag fra psykologer, hypnotisører, tandlæger og Hanne Steensgaard fra Lust var også at finde op til flere gange.

I del 2 om "Feminas Livsstilsmesse 04" vil du kunne læse en del mere om stylisten Dennis Knudsen og hans shows, og i del 3 om foredrag af "cremekongen" Ole Henriksen, der fortalte om sine forskellige produkter, lidt tips og om et par af stjernerne fra Hollywood, og om foredraget af Hanne Steensgaard fra "Lust", der fortalte om kvinden som gudinde, diverse lystcentre og lyst kanaler og andre "lystfulde" emner.
ANNONCE
Del

Seneste nyt