Aniston

Femi gadgets

Fang sommeren, edderkoppen, rist et kærligt brød, og lad nogle puste på neglelakken for dig.

Man siger normalt, at gadgets er for drengerøve, men der findes altså også de sjoveste og hyggeligste gadgets, som også er henvendt til os tøser, og som ved samme lejlighed kan gøre vores liv meget lettere. Se billeder af disse tøse gadgets i artiklens galleri. 

ANNONCE
Femi gadgets
Edderkop fangeren: Er kæresten en tøsedreng, og tør du heller ikke helt selv fange et af de små uventede krabater der pludselig dukker op på stuebordet, på den gode gammeldags facon, som hedder "den-sammenrullet-avis-metoden"? Eller er du en naturelsker, der ikke ville kunne finde på at slå selv en tissemyre ihjel, så er der hjælp at hente!

Med edderkop fangeren behøver du ikke engang komme i nærheden af det lille væmmelige væsen, for med dens lange gribestang kan du let og skånsomt fange edderkoppen med et snuptag og sætte den udenfor. 
 
Fang sommeren med SunJar: Nu kan du også fange sommeren i et syltetøjsglas og gemme den til de grå og triste dage. Stil syltetøjsglasset i vinduet når solen skinner. De indbyggede solceller opfanger lyset, og i takt med at mørket falder på, gløder glasset kraftigere og kraftigere med et varmt honningfarvet skær.

Glasset virker på den måde, at solpanelet (solcellerne), som sidder under låget på SunJar, oplades i dagtimerne, og i aftentimerne aktiveres et lille batteri ved hjælp af en lyssensnor. Så bare rolig, ingen alfer eller ildfluer lider i glasset.
 
Pusteaben: Aniston.dk's absolutte favorit! Kan man måske ordne negle og lægge makeup på, på samme tid? Nej vel? Så er det godt, at nogle har opfundet en sød, lille og samtidig hjælpsom plastikabe, der kan gøre det svære pustearbejde for dig. Laker neglene på den ene hånd, lad aben puste alt hvad den kan, og læg makeuppen med den anden. Findes der noget mere genialt? Med denne abe kan du multitaske endnu mere på den sjove måde, og du er ude af døren i tide. Med tør neglelak!

Elektrisk fluesmækker: Er du også med i hadeklubben af hvepse, myg og fluer? Så er der kommet en grum løsning, hvor du for alvor kan tage hævn over de små, irriterende bæster. Tryk på knappen så trådende lades op med elektricitet, og begynd samtidig med at spille tennis med insekterne. Et slag og de dør i stødet. Hurtig og enkel løsning. Det skal dog lige siges til orintering: Lad være med selv at røre de elektriske tråde. Jeg taler af erfaring.

Kærligheds brødrister: Giv din udkårende en lille kærlig hilsen med på vejen hver morgen ved hjælp af denne brødrister. Put to stykker brød i og voila, et par minutter efter har du to styks brød med teksten 'I love you' brændt ind. Findes der noget mere nuser-pusser-sukkersødt? Ja det gør der, så lidt honning eller nutella på brødet skader ikke. 
 
Det flyvende vækkeur: Er du en sovetryne, er du ved at få et flip over kæresten, der har en hang til pudens magiske tiltrækning, eller er jeres arbejdsgivere trætte af, at I har en hang til at komme for sent, fordi I - igen - har sovet for længe. Frygt ej, der er hjælp at hente. Med dette vækkeur er der 100 % garanti på, at du vågner før eller siden. Uret fungerer således, at når uret ringer, aktiveres propellen, hvorefter der flyver et hysterisk ringende vækkeur rundt i soveværelset. Og det stopper ikke, før du har fanget det og slået det fra.


Disse gadgets kan findes på Gadgets.dk og Bimbambanana.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE