Aniston

Fem til selvbruning

Fordi sommeren ikke indledes på stranden.

Vichy Capital Soleil Self tanner til krop og ansigt. Fugtgivende selvbruner lotion til ansigt og krop - til alle aldre og alle hudtyper. Vejl. Udsalgspris 129 kr.  - Fem til selvbruning Vichy Capital Soleil Self tanner til krop og ansigt. Fugtgivende selvbruner lotion til ansigt og krop - til alle aldre og alle hudtyper. Vejl. Udsalgspris 129 kr.

Det kan godt være, at du har siddet på stranden i bikini, siden solen stak snuden frem første gang. Men det har jeg ikke!

Derfor har jeg heller ikke på nogen måde noget, der minder om sommerkulør. Jeg har lidt kulør i ansigt og på arme og fødder, men ved anklen går der en hårfin kant, og det samme på overarmene, og det ser håbløst ud.

Samtidig vil jeg helst ikke branke min hud i solen, men jeg synes jo, lidt brun kulør er rigtig fin.

Derfor har jeg også taget et kig på udbuddet af selvbruner-produkter, der er på markedet. Og det er jo lidt af en jungle.

Men jeg har fundet fem, som på hver deres måde virker interessante. Byd gerne ind med dine erfaringer til en knap så selvbruner-kyndig! 

ANNONCE
L'Oréal Sublime Bronze Express Self-tanning Dry Spray, der let sprayes på og tørrer hurtigt. Vej. pris 119,95 kr. - Fem til selvbruning L'Oréal Sublime Bronze Express Self-tanning Dry Spray, der let sprayes på og tørrer hurtigt. Vej. pris 119,95 kr.
L'Oréal Sublime Bronze Express Pro Facial Self-tanning Dry Mist specielt til jævn selvbruning i ansigtet. Vejl. pris 89,95 kr. - Fem til selvbruning L'Oréal Sublime Bronze Express Pro Facial Self-tanning Dry Mist specielt til jævn selvbruning i ansigtet. Vejl. pris 89,95 kr.
L'Oréal Sublime Bronze Fresh Self-tanning gel til ansigt og krop. Vejl. pris 119,95 kr. - Fem til selvbruning L'Oréal Sublime Bronze Fresh Self-tanning gel til ansigt og krop. Vejl. pris 119,95 kr.
L'Oréal Sublime Body Nutribronze Body Lotion Gradual Tan til opbygning af den brune kulør dag for dag. Vejl. pris 69,95 kr. - Fem til selvbruning L'Oréal Sublime Body Nutribronze Body Lotion Gradual Tan til opbygning af den brune kulør dag for dag. Vejl. pris 69,95 kr.
Del

Seneste nyt

ANNONCE