Aniston

Fejring af fantastiske kvinder

Der er fantastiske kvinder overalt - og de skal hyldes!

Fejring af fantastiske kvinder
Vi kender alle en fantastisk kvinde. Måske er det en kvinde, der gør noget helt særligt for dig eller for andre, måske er hun mega sej til en bestemt ting, eller måske er hun bare helt vildt rar. 

Der er mange måder at være fantastisk på, og (heldigvis) vil der altid være en eller anden, der også synes, at du er fantastisk.

De fantastiske kvinder, og dem er der mange af, fortjener at blive fejret. Og netop det giver The Body Shop nu mulighed for. De har nemlig lanceret deres helt egen fejring af fantastiske kvinder landet over i anledningen af den Internationale Kvindedag den 8. marts.

I forbindelse med fejringen giver The Body Shop alle kvinder mulighed for at nominere en fantastisk kvinde, der har gjort en forskel på den ene eller anden facon.

Du kan med andre ord nominere din mor, din bedste veninde, din kollega eller en helt fjerde i The Body Shops butikker frem til den 7. marts. Og de, der er så søde at nominere, får en lille gave som tak.

Der kåres en vinder i hver butik på den Internationale Kvindedag den 8. marts, og den fantastiske kvinde, der løber med æren, løber også med en gave med The Body Shop-produkter til en værdi af 1.000 kr. samt en luksusmakeupaften sammen med fem veninder.

Jeg synes, det er en rigtig fin idé og en god måde at vise en, man synes, gør en forskel, at man sætter pris på indsatsen eller personen. Så af sted og nominér en fantastisk kvinde i dit liv!


Din lokale The Body Shop finder du her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt