Aniston

Fedtede hænder?

Håndvasken i håndtasken

Udvid dit håndtaskeinventar med en håndvask, og slip for bakteriebomber og fedtede fingre. Håndvasken hedder gobac og er en lille desinficerende spray, som var i butikker landet over fra slutningen af maj 2008. 
Fedtede hænder?
Spray og fordel. 15 sekunder efter, er 99,9 % af alle bakterier på dine hænder væk - uden brug af vand, sæbe eller håndklæde. Det er beskrivelsen af gobac, som er en desinficerende væske, der rammer danske butikshylder i slutningen af maj.

Produktet er fri for parfume, farvestoffer, konserveringsmidler og alkohol og forhandles i en lipglosslignende flaske, som passer perfekt til pungen, makeup'en, mobilen og de 117 andre ting, der i forvejen bor i håndtasken. Med korrekt brug af gobac er du parat til at møde bakteriebomberne på:

Picnicen  
Når solen skinner, og fuglene pipper, er der ikke meget, der slår en velpakket picnic i det grønne. Husk gobac næste gang, du skal af sted, og slip for at lede efter offentlige toiletter, hvor du kan vaske hænder.

Sommerferien  
I udlandet udsættes vi for helt andre bakterier, end vi er vant til. Medbring gobac og prøv en ferie uden dårlig mave og diarre.  

Togturen 
Tog og busser er nemt for dig og godt for miljøet. Men billetautomater, dørhåndtag, sæder og gratisaviser er fyldt med bakterier. Tag gobac med på turen og undlad at tage bakterierne med videre. 

Pengesedlerne

Tænk på, hvor mange personer, som har rørt ved dine pengesedler inden dig. Det er ret mange. Spray dine hænder med gobac og nyd at bruge penge.

Bilturen
De fleste er gode til at vaske bilen udvendig - men dumper med et brag på den indvendige rengøring. Hav gobac med i bilen og slip for bekymringer om bakterier på rat, gear, håndbremse, kort og GPS.

Tastaturet
Der er næsten ikke noget, der er lige så fyldt med bakterier som dit tastatur. Brug gobac på arbejdet, og vent endnu en uge med at rengøre tastaturet.

Gobac erstatter ikke almindelig håndvask, men er et let og anvendeligt alternativ til folk, der ikke er i nærheden af vand og sæbe. En flaske med 10 ml. koster ca. 30 kroner og forhandles i dagligvarehandlen landet over.

Korrekt brug af gobac:

1)   Spray gobac ud på dine håndflader. Ét pust til hver håndflade er nok.

2)   Fordel gobac væsken, som du normalt ville vaske hænder.

3)   Er du omhyggelig, så vil dine hænder være 99,9 % bakteriefrie efter 15 sekunder.

4)   Efterfølgende aftørring er ikke nødvendig, og gobac efterlader ingen fedtede overflader.
ANNONCE
Del

Seneste nyt