Aniston

Februars bedste fashionkøb

Forårets nye varer er landet i butikkerne, der også stadig byder på små udsalgs-fix.

Foråret er landet - i hvert fald på hylderne i butikkerne - så nu er det bare med at finde sæsonens gode ting. Februar har dog også budt på en smule udsalg rundt omkring.
Det er altid skønt, når butikkerne kan fremvise den nye sæsons tendenser - også selvom de køb, man gør, ikke nødvendigvis kan tages i brug med det samme på grund af vejret - eller kræver adskillige lag for at holde kulden ude.

Februar er den måned, hvor de fleste butikker får det meste udsalg ud og de nye varer ind. Derfor er det fristende at shoppe amok. Men man finder altså også stadig gode must-haves på udsalgshylden.

Februars bedste fashionkøb bliver derfor en blanding af nyheder og lidt udsalgsguf.
ANNONCE
Februars bedste fashionkøb
Toppen af Topshop
Skabet bugner af sorte cardigans, fordi det ganske simpelthen er noget, man (læs: jeg) ikke kan få nok af. Og de skal helst komme i alle afskygninger.

Topshops bud på "den lille sorte" (cardigan) er dog lidt uniformsinspireret, hvilket gør den mere speciel.

Den er derfor også super god at bruge til at gøre et outfit lidt mere festligt.

Cardiganen er fundet i Topshop til bare 399 kr. - og den søde ekspedient gjorde mig opmærksom på, at har man et Magasin Goodie-Card, så får man 10 % rabat i butikken.
ANNONCE
Februars bedste fashionkøb

En klar forårsstjerne

Sidste sæson var stjernerne hotter than hot, og de var overalt: På tørklæder, tasker, på Munthe + Simonsens fine skindveste og på folks hud i form af tatoveringer. 

Jeg synes stadig, stjerner holder, så da jeg faldt over denne lange T-shirt fra Second Female med fine stjerneapplikationer hos Mette Freyberg i Frederiksberg Centret, måtte jeg straks slå til. Et stort plus ved denne er også, at der er plads til den voksende mave - uden at den er graviditetsagtig.

Jeg bruger den nu med en top under og en cardigan over, men den vil klart komme mere til sin ret til et par jeans til forår og sommer.

T-shirten fra Second Female koster 349 kr. i vejl. udsalgspris.
ANNONCE
Februars bedste fashionkøb

Kærligheden til Marc Jacobs

Jeg æælsker Marc Jacobs. Så er det sagt! Derfor er jeg også fast besøgende i Marc By Marc Jacobs i Christian IXs Gade i indre København.

Ved mit seneste besøg faldt jeg over denne meget vintervenlige lille taske, der er lavet af en form for kanvas, der er betrukket, så den er tæt i enhver snebyge, der pludseligt overfalder een på vej på arbejde eller til middag hos veninden.

Den har fede farver, giver et pift til den sorte vinterfrakke, og så var den på udsalg, så jeg sparede hele 50 %.

Tasken har en vejl. udsalgspris på 1480 kr. hos Marc By Marc Jacobs - og var jo fundet til prisen, når nu der blev slået 50 % af!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce