Aniston

Februars bedste fashionkøb

Nyhederne er landet i butikkerne, der også stadig byder på små udsalgs-fix.

De nye forårs- og sommervarer ligger klar i butikkerne, så det er svært ikke at gå bersærk.

Selvom det stadig sneer i lille kolde Danmark, så er foråret på vej. Det vidner butikkerne i hvert fald om.

Men jeg var da også så heldig at finde en fabulous taske på udsalg, som heldigvis er sne- og regnvenlig, og som er med blandt februars bedste fashionkøb.
ANNONCE
Februars bedste fashionkøb
Toppen af Topshop
En sort cardigan er et must. Men de klassiske ligger der masser af i skabet, så da jeg faldt over Topshops lidt mere specielle udgave af "den lille sorte" (cardigan), kunne jeg ganske enkelt ikke lade være med at blive forelsket.

Topshops cardigan har et lækkert uniformsagtigt look og er perfekt til at gøre et kedeligt outfit lidt mere festligt.

Cardiganen blev erhvervet hos Topshop i Magasin til bare 399 kr. - og har man et Magasin Goodie-Card, får man straks 10 % rabat på sine køb i butikken. We likeeee...
ANNONCE
Februars bedste fashionkøb

Lidt af en forårsstjerne

Sidste sæson kom stjerner virkeligt frem i det danske modebillede. På tørklæder, på veste, på folks hud i form af tatoveringer... Ja de små stjerner var overalt.

Jeg synes stadig, stjerner holder, så t-shirten fra Second Female blev straks erhvervet, da jeg fandt den hos Mette Freyberg i Frederiksberg Centret.

T-shirten er allerede i brug nu - dog med en top under og en cardigan over. Men den kommer nok endnu bedre til sin ret med fede jeans til forår og sommer, hvor man ikke behøver lag på lag.

Second Female T-shirten kostede 349 kr.
ANNONCE
Februars bedste fashionkøb

Marc by Marc Jacobs-love
Jeg æææælsker Marc Jacobs, og at hvad han rører ved, bliver i min verden til guld. Derfor er jeg også trofast gæst i hans butik i Christian IXs Gade i København.

Sidst jeg kiggede forbi, bød butikken oven i købet på udsalg - og hopla, så blev det straks til en ny favorittaske fra skønne Marc by Marc Jacobs.

Tasken er i en slags kanvas, der er betrukket, så den er vandtæt og sagtens kan modstå en af de mange snebyger, vi åbenbart skal leve med i Danmark.

Tasken har en vejl. udsalgspris på 1480 kr. men var nedsat med 50 %.

Og så må foråret gerne bare komme!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce