Aniston

Fatboy

Sækkestolen er tilbage

Sækkestolen som vi kender den tilbage fra vores barndom er tilbage igen. Men nu har den heldigvis fået en ansigtsløftning, så den er endelig også kommet ind i det 21. århundrede.
Fatboy
Man kan sidde på den. Ligge på den. Slappe af til en god film på den; og så er den blød og former sig fuldstændig efter ens kropsbygning.

Mulighederne er mange, specielt fordi "Fatboy the Original" måler 140 x 180 cm og derfor er stor nok til, at man ikke bare 'falder af '. Man kan synke ned og blive ét med den for en stund, hvis man skulle ønske det. "Fatboy the Original" tager godt imod alle og pynter som boligtilbehør.

Det 21. århundredes svar på sækkestolen

Det er Jutta Setala fra Finland, som har designet det 21. århundredes svar på sækkestolen. Det gjorde hun i 1998, og siden har "Fatboy the Original" slået sine folder i store dele af den ganske verden. Netop nu er den så også at finde i Danmark. Og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad "Fatboy the Original" kan bruges til.

Den er både komfortabel og checket at have stående i stuen eller soveværelset. I studenterboligen kan den snildt fungere som den ekstra stol, der altid mangler, når man pludselig bliver mange.

"Fatboy he Original vil også vække begejstring på kontoret, hvor kollegerne kan skiftes til at tage sig et behageligt pusterum. Skal der være fest, kan et dusin "Fatboys" spredt ud i lokalet signalere afslappet og cool lounge-stemning.

Den skandinaviske distributør Allan Hetland Deshaies har udtalt:

"Mange danskere har uhyre travlt i hverdagen og ønsker bare at slappe af, når de endelig er hjemme. Samtidig er der en stigende tendens til, at man er meget opmærksom på, hvordan man indretter sit hjem, og hvad man dermed signalerer.

Det unikke ved "Fatboy the Original" er, at den giver mulighed for reel afslapning samtidig med, at den er superflot at have stående som boligtilbehør. På den måde opfylder "Fatboy the Original" to ønsker hos det moderne menneske."


Findes i alle farver

Den moderne sækkestol "Fatboy the Original" er netop kommet til Danmark. Den fås i mange forskellige farver som rød, sort, pink, beige, turkis og camouflage-farvet. Materialet, den er lavet i, er kraftig nylon med en særlig praktisk overfladebehandling. "Fatboy the Original" er derfor vand- og skidtafvisende og dermed uhyre praktisk. Skal den vaskes, tager man bare en varm klud, og så ser den ud som ny.

"Fatboy the Original" er mobil og kan flyttes rundt i boligen eller på kontoret alt efter aktiviteter - og forgodtbefindende. "Fatboy" findes også som doggielounge (hundepude), som point (mindre siddepude) og som island (flad siddepude).

Hvis du kunne tænke dig at få fingrene i en "Fatboy" kan den købes i forskellige livsstilsforretninger såsom Urban Living, Illums Bolighus, Schwarz Living, Trend Bazaar, Bolighuset Bahne etcetera for den nette sum af 1.895 kroner.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce