Aniston

Fast and Furious 5

Fast and Furious er tilbage. Denne gang mere adrenalinpumpende end nogensinde!

9 ud af 6 stjerner
Fast and Furious 5
Vin Diesel og Paul Walker samt andre af de kendte karakterer er vendt tilbage! Og temaet i Fast Five er frihed!

Dom, Brian og Mia har ikke mange muligheder i Rio de Janeiro, så derfor bliver de nødt til at lave deres sidste job.

For at de kan gøre dette, så er de nødsaget til at samle et team af de allerbedste i branchen. Men for at fuldføre dette job, så må de gå imod Rio de Janeiro senator Reyes, som vil dem til livs. Så vejen til frihed er er svære end nogensinde for O'Conner og Toretto. 

En værdig efterfølger 
Der sad to herrer bag mig, da jeg skulle anmelde filmen. De virkede ikke just begejstret over at der var blevet lavet endnu en. Men hvad ved de egentlig? De havde ikke engang set Fast & Furious (2009), for de tabte interessen efter Tokyo Drift.

Jeg synes det var en pisse god film, som levede fuldstændig op til de forventninger jeg havde. Det samme synes jeg om denne her! Dog kan man altid finde noget der mangler, men i det store og det hele passer den bare perfekt ind imellem de andre film. Så kan man jo ikke klage. 


Et tip til filmen
De to herrer bag mig virkede hellere ikke til, at de havde læst særlig meget på lektien. For nærmest inden credits have ramt skærmen, så var de ved at gå. Og der sad jeg, alene i en stor biograf sal og ventede på at credits var væk...

Og som Vin Diesel havde skrevet på Facebook, så var det en yderst god ide at blive efter credits. Men den må i vente med at få kendskab til, indtil i har set filmen. Så gør jer selv den tjeneste at blive efter credits... I vil ikke fortryde det! 

Fakta om Fast and Furious 
Nu er der lavet fem film i denne serie, men et aspekt af dem som er interessant at kigge på er, at de ikke følger en kronologisk rækkefølge. Rækkefølgen for filmene skal se således ud: The Fast and the Furious (2001), 2 Fast 2 Furious (2003), Fast & Furious (2009), Fast Five (2011) og til sidst The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006). 

Personligt synes jeg det er godt at have det i mente, når man enten skal se den for første gang, eller som garvet Fast and Furious fan. 

Fast and Furious 5 havde premiere d. 5 maj
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce