Aniston

Fashionabel Festival

Hvordan overlever en fashionista årets festivaler?

Sol, øl og festival. Det er opskriften på en god sommer for mange. Men hvordan overlever en fashionista årets festivaler uden træk og slip, varmt bad, og en stikkontakt til glattejernet?

Har du vovet dig ud i festival livet, men er lidt
Fashionabel Festival
nervøs for hvordan du vil klare en lille uge
uden hverdagens luksus. Som frit valg hver morgen
i garderoben, blødt toiletpapir og din ynglings makeup fjerner lige ved hånden. Så læs denne lille guide før du spænder telt og soveposen på ryggen, og traver mod festivalpladsen.

Det praktiske
Her taler vi ikke om vandafvisende telt eller en god tyk sovepose, nej her snakker vi tøj. For til en festival skal du være praktisk klædt, men derfor behøve du jo ikke være kedelig. Pak kun få ting men til gengæld ting der kan mikses på kryds og tværs, og bruges lag på lag. Denim shorts er in denne sommer og gerne i en ripped og slidt version, hvilket jo passer perfekt til festival livet. Brug dem med en tanktop på de varme dage sammen med klip klappere og store solbriller og du er godt klædt på. Samtidig kan du pakke et par leggings, der kan bruges under shorts, et par Hunter gummistøvler og en oversize boyfriend blazer du kan gemme dig, i hvis vejrudsigten står på regn og festival mudder.

Denimshorts, Leggings, tanktops, Boyfriend blazer, klip klappere og solbriller kan købes hos bl.a. Gina Tricot og H&M. Hunter gummistøvler kan købes på eshoes.dk.

Det ydre
Bare fordi det er festival, betyder det ikke at sorte rander under øjnene og urenheder skal flashes. Så selvom du ikke kan slæbe hele beautyboksen med, er der et par ting du ikke kan undvære. Som en god dagcreme der har lidt farve i sig og en cremeskygge der kan bruges som både rouge og øjenskygge, Elisabeth Arden har lavet et godt udvalg af begge dele. Som vejret er i øjeblikket, er solcreme naturligvis også vigtigt at have med, ingen har lyst til at ligne en rød reje efter første dag på teltpladsen. Husk at vælge en med en høj faktor og smør et fedt lag på kroppen og i ansigtet. Noget der ikke kan undgå at blive fedtet efter flere dage uden vask er dit hår, du skal ikke forvente du kan få dit hår rigtig vasket så lad hellere din rensende shampoo og plejende balsam blive hjemme. Køb i stedet en tørshampoo du kan spraye direkte i håret når der er brug for det, det renser håret og frisker det op.

Elisabeth Arden creme og cremeskygge kan købes hos Magasin og Ilum. Solcreme og tørshampoo kan købes i Matas. Plejende hårkur kan købes fra bl.a. Paul Mitchell på ezzence.dk

Det personlige
Når der er styr på det yderste skal der naturligvis også være tjek på det inderste. Det er ingen hemmelighed at god hygiejne og sunde toiletforhold, er ikke eksisterende på de fleste festivaler. Derfor vil rejsetandbørste, intimvådservietter og alcogel, til desinfektion af hænder hurtig blive nogle af dine bedste venner. En god investering er også at købe noget billigt undertøj så du kan smide de brugte trusser ud, i stedet for at gemme dem i tasken og et lummert varmt telt til du skal hjem. Nu vi er ved emnet om at smide trusserne og lumre telte så husk også at pakke kondomer med i toilettasken. Love-Box sælger kondomer, der er pakket i fashionable bokse med lækre farver og flotte mønstre af bl.a. blomster, striber og tern.  Boksen er ikke bare smuk at se på men beskytter også kondomerne for huller og lign. da de er lavet af tin.

Alcogel, vådservietter og rejsetandbørste kan købes på dit lokale apotek eller Matas. 3-pak trusser fås på hm.com. Love-box kondomer kan købes på condom-company.dk

Det sjove
På trods af et begrænset sko udvalg og rene toiletbrætter er festivaler en livsstil og selvfølgelig en fantastisk oplevelse, hvor man hører god musik, drikker kolde øl, tænker tilbage på gamle festival minder og forhåbenlig skaber nogle nye. Nyd derfor festivalen og alle den unike øjeblikke, og husk så at drik en masse vand mellem de kolde øl.
ANNONCE
Del

Seneste nyt