Aniston

Fashion Flea

Trænger du til shop-amok i lækkert vintage og skønne genbrugssager?

Fashion Flea
I februar er det endnu engang tid til en omgang Fashion Flea.

Fashion Flea er din mulighed for at shoppe amok i luksuriøst secondhand tøj, vintage accessories og andet genbrug, der kan pifte din garderobe op og gøre din stil unik.

75 stande med vintage- og genbrug
Fashion Flea løber af stablen i København og byder på tørvejr og intet mindre end 75 stande med tøj, sko, tasker, smykker og andet dullegrej. Alt sammen noget, som du kan gå på opdagelse i.

Det er almindelige privatpersoner som du og jeg, der står bag standene, så der skulle være mulighed for at finde noget helt unikt, som sælgeren måske har fundet på oldemors loft. Hvem ved...
ANNONCE
Fashion Flea
Den gode sag
Fashion Flea løber af stablen den 5. februar 2011 fra kl. 10.00 til 16.00 i Nørrebrohallen. Og det er blot anden gang, at Fashion Flea finder sted.

Men sidst var det velbesøgt, og alt det tøj, der ikke blev solgt, kunne ejerne donere til Folkekirkens Nødhjælp.

På den måde er Fashion Flea et velgørende arrangement for både de besøgende, der får noget lækkert, nyt kluns med hjem til garderoben. For standlejerne, som får nogle skillinger for det aflagte tøj, de havde i gemmerne. Og for Folkekirkens Nødhjælp, der får doneret en masse tøj til videresalg i deres genbrugsbutikker.

Det lyder da næsten for godt til at gå glip af!

Fashion Flea finder sted den 5. februar 2011 kl. 10 til 16 i Nørrebrohallen, Bragesgade 5, 2200 København N.
Entréprisen er 35 kr.

Se mere om Fashion Flea her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce