Aniston

Fashion After Dark

Læg vejen forbi bl.a. Urban Outfitters, når København holder shoppeaften.

Fashion After Dark

Den 29. september holder mange af Københavns "shoppefaciliteter" åbent, så du kan nyde en aften med lutter shopping i aftenmørket.

Arrangementet hedder Fashion After Dark og finder sted rundt omkring i byens butikker.En af de butikker, der har valgt at holde aftenåbent, er Urban Outfitters, som i aftenens anledning byder på en unik smykkeudstilling med blandt andet antikke herrekraver, perlekæder, oxideret sølv og høretelefoner i guld.

 
Christina Bizzaro-udstilling
Urban Outfitters har i forbindelse med Fashion After Dark indgået et samarbejde med modemagasinet Costume og har desuden sørget for, at de, der besøger aftenen i den anledning, kan glæde sig over en eventyrlig smykkeverden kreeret af smykkedesignerne Christina Bizzarro og Louise Billgren samt fotograf Anders Bøggild. 
 
Smykkedesigneren Christina Bizzarro arbejder med en kombination af beklædning og smykker, hvor tendenser inden for både mode og den klassiske stilhistorie er kilde til inspiration.

Resultatet er eksklusive og samtidig anvendelige smykker, der på en gang er romantiske og rå.

Udstillingen i Urban Outfitters er med kombinationen af ekstraordinære smykker og fotografier en blanding af både 
kunst og smykker. Og netop blandingen af stilarter og materialer er en central dimension i Christina Bizzarros smykkeunivers. 
 
Under det fashionable event vil der også være mulighed for at høre den prisvindende, DJ Massimo og få fingre i goodiebags.


Fashion After Dark finder sted i 50 butikker i Københavns indre by den 29. september mellem klokken 19 og 21.  
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce