Aniston

Fars Dag

Huskede du fars dag? Ellers er det med at skynde sig!!

Fars Dag
Følger du statistikken, så huskede du Mors Dag og svingede forbi din mutti med en blomst i dagens anledning. Men det er mere tvivlsomt, om du har husket Fars Dag, som jo faktisk er i dag!

En ny undersøgelse viser nemlig, at danskerne husker mor, men glemmer far, og at kun hver fjerde dansker fejrer Fars Dag, mens hver anden fejrer Mors Dag.

Og det er da lidt synd! Så hermed en reminder fra Aniston.dk, så du husker far her på falderebet!

Far får gave, mor får chokolade og blomster
Men hvad skal far så have i gave?

Undersøgelsen, som er foretaget af Hotels.com, viser, at far får en gave, der hverken er blomster eller chokolade, som ellers er de mest populære måder at fejre mor på.
 
Der er faktisk kun 3 %, der vælger at fejre far med en buket (og let's face it: Min far ville alligevel ikke vide, hvor han måtte stille buketten for min mor ...)

Det er i stedet populært at give gaver til farmand, og der er faktisk også mange, der gør noget sødt for deres far i stedet, mens andre igen ringer og siger: "Du er sød, far!"

Hotels.com opfordrer naturligvis til at invitere far på ferie. Men hvis budgettet ikke kan holde til det, så kan en flaske vin, øl eller parfume jo også gøre det.

Husk Fars Dag :)
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce