Aniston

Far vil have en på opleveren til fars dag

Men han må ofte nøjes med en hjemmelavet gave.

Send far på ferie - han vil elske det! - Far vil have en på opleveren til fars dag Send far på ferie - han vil elske det!
En tegning, et maleri eller en omgang hjemmebag.

De hjemmelavede gaver er typisk dem, som falder af til far, når han skal fejres i anledningen af fars dag.

Men i virkeligheden vil papa meget hellere ud og opleve noget.
 
Næsten hver anden far (48 pct.) fortæller nemlig, at han foretrækker en oplevelse, når han skal begaves på fars dag.
 
Mange fædre foretrækker dog stadig også våde varer. Og på listen over de ting, som far gerne vil overraskes med, er desuden en ferie eller rejse.
 
Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.197 danskere fra hele landet.
 
Farmand er nem at begejstre  
At glæde ham derhjemme med gaver er en smal sag. Far er nemlig vild med både musik/film (31 pct.), en god bog at læse i (31 pct.), og tør man vove sig ud i det, så falder de bløde pakker med tøj i også i god jord (31 pct.).
 
Men de gaver, der indeholder et overraskelsesmoment i form af en oplevelse hitter dog mest. Og det behøver hverken at være besværligt eller dyrt at give far en god oplevelse.
 
Mange ender typisk med at købe en traditionel gave i form af en flaske spiritus eller et par strømper til fars dag. Men har man lyst til at gøre noget helt særligt for sin far, så er oplevelser tilsyneladende i rigtig høj kurs! Og oplevelser behøver ikke at flå dankortet. Man kan eksempelvis finde et lækkert hotelophold i både Riga, Budapest eller Prag – alle for under 600 kr. i gennemsnit pr. overnatning. Og hvilken bedre måde at blive forkælet på end at få et hyggeligt hotelophold eller miniferie af sin datter eller sønnike,” lyder det fra Yvonne Bonanati fra Hotels.com.
 
Også miniferier inden for landet grænser er til at betale. En overnatning i eksempelvis Fredericia kostede sidste år i gennemsnit 758 kr., og i Horsens var prisen 821 kr. Begge byer ligger tæt ved hav og naturskønne områder og giver således rig mulighed for at kombinere et hotelophold med sjove aktiviteter.


Det er fars dag den 5. juni - dvs. i morgen!
ANNONCE
Nedenstående er baseret på de gennemsnitlige betalte hotelpriser i Hotels.com’s Hotel Price IndexTM, som samler bookingdata fra mere end 155.000 hoteller i hele verden.
 
Riga                                                 500 kr.
Budapest                                         545 kr.
Prag                                                 557 kr.
Fredericia                                        758 kr.
Odense                                            786 kr.
Horsens                                           821 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt