Aniston

Fantastiske tilbud

Da vi gerne vil have flere kunder i butikken

Jubilæum, fødselsdag, 18 år siden den første reklame, åbning af butik nummer et eller andet, ja, der er ingen grænser for, hvad de forskellige forretninger bruger som påskud for at have forskellige tilbud.
Fantastiske tilbud
Hver uge bliver vi bombarderet af reklamer både i fjernsynet og i form af
Nu er det bare sådan, at det ikke er altid, at det er et direkte tilbud. Jo, varen kan godt være sat ned, men mange gange skilter butikkerne ikke med, hvor meget varen er sat ned, så i realiteten kan man være uheldig kun at spare 25 øre.

Forretningen taber ikke det store på at sælge en vare 25 øre billigere end normalt, for de er som regel ikke fedtede med at tage overpris i forvejen.

Vi forbrugere er så dumme, at vi bliver ved med at falde for disse "tilbud". Hvis vi ser at ISO, Kvickly, Irma og hvad de nu ellers hedder de forskellige dagligvarerbutikker, har ti pakker kaffe for 300,00 kroner, så tænker vi: "Næh, det var dog et fantastisk tilbud, det må jeg hellere benytte mig af". Man sparer egentlig ikke noget, men vi mennesker hopper alligevel på de flotte skilte med skriften "Tilbud".

Nå, men for at vende tilbage til det egentlige emne, så er det faktisk imponerende, hvor opfindsomme forretningerne er. Eller det er jo egentlig ikke forretningerne, der skal have æren, men så PR-folkene da. Ikke nok med, at de kan narre os forbrugere til at tro, forretningen, der havde 21 års fødselsdag fire måneder forinden, kan have 25 års jubilæum i dag og seks måneder efter endnu en fødselsdag. Sjovt nok varer hver festlig lejlighed i mindst én måned af gangen.

Vi forbrugere tænker ikke over, hvor mange fødselsdage en bestemt forretning har om året, vi er kun glade for, at vi kan spare lidt penge - hvis vi da ellers gør det.

Men man kan da ikke andet end at undre sig over, at samme butikskæde kan blive ved med at fejre et eller andet. Normalt har man kun fødselsdag én gang om året og jubilæum cirka hvert tiende år, så hvordan kan det være, at det er anderledes for butikker? Kører de efter en anden tid end mennesker?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce