Aniston

Fantastiske julegaveideer til din teenager

Dette indhold er sponsoreret

Vinteren nærmer sig, og det betyder flere ting. For det første, skal vi vende os til markant kortere dage og en temperatur, der ikke ligefrem er imødekommende, når man træder ud ad døren. Men når årstiderne udvikler sig på denne måde, så er det vigtigt, at du tænker positivt. Det er vigtigt at glæde sig til ting, og dette kan også hjælpe dig med at tænke mere positivt. For en af de højtider, der lurer i horisonten, er nemlig julen! Hjerternes tid, hvor gaver gives og chokolade spises i store mængder. Måske er du til gengæld i den skræmmende situation, at dine børn så småt er gået hen og blevet teenagere. Dette er sådan set naturligt nok i sig selv. Men når du står og skal give dem gaver, så kan det godt besvære tingene. Før vidste du, at du kunne nøjes med det legetøj, de andre forældre købte og det, der stod i kataloget hos legetøjsforretningerne. Men nu, så begynder dine børn at finde sig selv og deres egen stil og identitet. Derfor skal du være vaks ved havelågen, når det kommer til gaverne. Du vil jo gerne ramme plet og gøre dine teenagere glade. Er du dog en smule i tvivl om, hvad sådan en teenager vil have under træet, så kommer her en række fantastiske gaveideer til din teenager.

Noget lækkert at sove i

Mange begynder at sove længe, når de går ind i teenageårene. Det kan være, du opfatter dette som en uskik, men sove det skal de altså. Det er vigtigt at sove godt, og din teenager vokser, så hvorfor ikke give en gave, der relaterer sig til det? Læg en seng til teenager under træet i år. Overvej for eksempel en ¾ (trekvart) senge til den unge teenager eller noget større til vedkommende, der er lidt ældre. Måske finder din teenager gaven kedelig ved første øjekast. Men det forsvinder så snart, din elskede teenager prøver at ligge i en god seng for første gang.

En computer

En anden hyppig og veloplagt gave til teenageren er en computer. Om det er den første computer eller måske nummer to i rækken, så kan det ikke underspilles, hvor vigtig en computer er i din teenagers hverdag. Den bliver brugt i skolen, den bliver brugt i fritiden. Computeren er en essentiel del af det at være med.

Stilet tøj

Sidst så er der en chance for, at din teenager er begyndt at gå op i, hvordan han/hun klæder sig. Spørg endelig ind til, hvad der er det hippeste at have på for tiden, og overvej, om det er det, der skal under træet til din teenager i år? Her kan du virkelig score point på cool-forældre-kontoen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce