Fairfood kogebog
Fairtrade udgiver, i samarbejde med flere anerkendte kokke, en kogebog med informationer om diverse ingredienser.
Jeg har selv arbejdet i køkken, men aldrig har jeg fået så mange informationer om råvarerne som der er i denne bog. Kogebogen dækker over råvarerne som fairfood handler med, dette lyder umiddelbart som en kommerciel måde, at tjene penge på danskernes gode hjerte og glæde for mad, men tro om igen.
10 kokke har i denne bog hvert deres emne som; Brunch, Kaffe, Rørsukker, Vanilje, Honning, Bananer, Chokolade og Roser. Hvor kokkene fortæller om deres begejstring for lige netop den råvare, om fairtrade, råvarernes oprindelse, dyrkning osv.
Bogen fokuserer på de bønder Fairtrade samarbejder med, og de råvarer de dyrker, samt den særlige historie der hører til hver råvare.
I bogen er der ikke kun opskriftfotos, men også billeder fra landende hvor råvarerne dyrkes.
Kogebogen er blevet til i et samarbejde mellem Max Havelaar og Gyldendal. Den er på 158 sider og koster i vejledende pris 299,-
Mere info om Max havelaar kan ses her:
http://www.maxhavelaar.dk/
10 kokke har i denne bog hvert deres emne som; Brunch, Kaffe, Rørsukker, Vanilje, Honning, Bananer, Chokolade og Roser. Hvor kokkene fortæller om deres begejstring for lige netop den råvare, om fairtrade, råvarernes oprindelse, dyrkning osv.
Bogen fokuserer på de bønder Fairtrade samarbejder med, og de råvarer de dyrker, samt den særlige historie der hører til hver råvare.
I bogen er der ikke kun opskriftfotos, men også billeder fra landende hvor råvarerne dyrkes.
Kogebogen er blevet til i et samarbejde mellem Max Havelaar og Gyldendal. Den er på 158 sider og koster i vejledende pris 299,-
Mere info om Max havelaar kan ses her:
http://www.maxhavelaar.dk/