Aniston

Få styr på flytterapport og flyttekasser - det gør flytningen til en leg

Skal du flytte i den nærmeste fremtid? Så ved du, at der er mange ting, du skal have styr på. For mange synes en flytning uoverskuelig. Men sørger du for at have en god, struktureret og logisk tilgang til flytningen, bliver det (forhåbentlig) som en leg. 

Læs med i artiklen her, så du er klædt på til en ordentlig flytning. Det behøver slet ikke være et flyttehelvede.

1: Få lavet en ordentlig flytterapport

Når du skal flytte ud af din lejlighed, skal din udlejer lave en fraflytningsrapport sammen med dig. Din udlejer kan her vælge at gøre brug af en nem flytterapport checkliste hos Domuspect. Her skal din udlejer angive, hvilken stand boligen er i. Vær opmærksom, imens rapporten laves.

Senere vil din udlejer sende den komplette flytterapport til dig, hvor der vil stå, hvilke udgifter du som lejer skylder til din udlejer. Sørg her for, at du har dokumentation fra dengang, du flyttede ind i lejligheden. 

Var der en revne i loftet, før du flyttede ind? Eller sad den karm løs allerede dengang? Hvis du har et billede af tingene, kan det bruges som dokumentation for, at det ikke er dig, der står til ansvar. 

2: Ryd ud, imens du pakker ned

Når du skal pakke dine ting sammen, har du fingrene i alt, du ejer. Det er også det perfekte tidspunkt at kigge på, om du har nogle ting, der trænger til et nyt hjem. 

Vær kritisk overfor, om du har brug for det ene natbord eksempelvis. Hvis du har færre ting at pakke ud, bliver det nemmere og hurtigere at pakke ud igen.

3: Organisér flyttekasserne efter kategorier

Nogle mennesker sorterer deres ting i flyttekasser ud fra det rum, tingene tilhører. Andre sorterer ud fra kategorier såsom bøger, nips, planter, lamper, køkkengrej og så videre. 

Find et system, der fungerer for dig, og hold dig til det. Det gør tingene meget nemmere, når du så endelig kan pakke ud. Her ved du præcis, hvor det, du skal bruge, er henne.

4: Hav én flyttekasse med alt det essentielle

Start med at pakke den første flyttekasse med ting, du skal bruge i det kommende døgn. 
Det er eksempelvis:

  • Et sæt tøj
  • Et sæt håndklæder
  • Tandbørste, tandpasta, hårbørste
  • Shampoo, sæbe og lignende plejeprodukter
  • En saks og hobbykniv til at åbne nye ting
  • Sengetøj og madras
  • Opladere og elektronik
  • Toiletpapir
ANNONCE

Kun du ved, hvad du vil få brug for. Når du har pakket den første kasse, er du sikker på, at du har, hvad du skal bruge, så din flytning kan gå som en leg. 

Del

Seneste nyt