Aniston

Få penge for en date??

Jeg troede det heller ikke i første omgang, men det er rigtig; på www.auktionsdate.dk kan du sætte dig selv på auktion.

Mangler du lidt mønter, og er du single?

Så er der nu mulighed for at tjene penge på at møde mænd eller kvinder.

Jeg må ærligt indrømme jeg troede ikke mine egne øjne da jeg så et forum indlæg om det, men jo det er
Få penge for en date??
rigtig. på www.auktionsdate.dk kan du sætte dig selv på auktion, taste hvilken slags date du ønsker (Fræk date, engangs date, alm. date osv.), sætte et billede på og så lade budene komme ind.
Det skulle prøves, om ikke andet så for at udvide min horisont, så jeg oprettede en profil og "satte mig selv til salg"

Jeg følte mig allerede som en luder da jeg indtastede min alder og mit navn, måske fordi jeg aldrig har været til det der cyberspace dating. Nu kan jeg så vente og se hvor langt buddene kommer op, eller selv gå ind og byde på mænd eller kvinder derinde alt efter hvad jeg lyster. Jeg har godt nok set noget lignende dengang www.aladdins.dk eksisterede, men aldrig havde jeg troede det skulle blive koncept for en hel dating side.

Siden er forholdsvis enkel at finde rundt på, men designet kan godt få det til at se mere enkelt ud end det egentlig er. Man har mange valgmuligheder at byde udfra; geografiske placering, slutter snart, nyeste og toplisten (Top5 for kvinder består overraskende nok kun af "Søger fræk date" og med nogle temmelig udfordrende billeder).

Min personlige erfaring; Jeg bryder mig ikke om det, synes det er frivillig prostitution hvis man kan kalde det dét, og factet om at jeg efter et døgn kun er oppe på 70kr gør nok også et nedslag i optimismen omkring det.

Aniston.dk spørger læserne:
Kunne i finde på at finde en date igennem en sådan portal?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce