Aniston

Få mest muligt ud af din bolig

Ligegyldigt om du bor i en kæmpe penthouselejlighed eller et lille rækkehus, er det vigtigt, at du udnytter pladsen i din bolig. Store huse kan hurtigt komme til at føles tomme, hvis du har for mange hvide vægge og for få møbler, mens mindre boliger ofte virker overfylde. Derfor er det nødvendigt at behandle hver bolig forskelligt, når det gælder indretning. Der er ikke nødvendigvis en løsning, der er bedre end den anden, men i denne guide kan du få noget inspiration til, hvordan du kan gribe indretningen an.

Små boliger

I små boliger er det vigtigt, at du så at sige udnytter hvert hjørne. For selvom du bor småt, skal du jo ikke mangle noget og bestemt heller ikke gå på kompromis med kvaliteten af dine møbler. Her er multifunktionalitet et nøgleord, der er værd at bide mærke i. Sovesofa kan for eksempel være et helt perfekt valg til en mindre bolig. Om natten kan du sove trygt og godt, og om dagen har du en dejlig sofa at sidde i. Der er heldigvis også masser af flotte sovesofaer på markedet, så du vil garanteret kunne finde en, der passer til din bolig.

Større boliger

I større boliger skal du også være meget opmærksom på, hvordan du udnytter dine rum og værelser. For selvom det selvfølgelig er rart at have god plads, så er det også vigtigt, at din bolig kommer til at føles tom og ubeboet. Her kan det hjælpe at sætte lidt ekstra fokus på hyggen omkring dig, for eksempel ved at give den gas med ting som billeder til væggen og gulvtæpper. På den måde er du sikker på at kunne fylde din bolig ud og give den masser af liv og sjæl. Så bliver det garanteret meget rarere og hyggeligere at bo der.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce