Aniston

Få mere motion i hverdagen - find cyklen frem!

Sundhedsstyrelsens anbefaling af motion i hverdagen lyder på 150 aktive minutter om ugen. Det er ikke engang en halv time hver dag. Derfor er det noget, som alle kan opnå - og alligevel er det ikke alle, der gør det. Hvis du endnu ikke har fundet metoden til at få motion ind i hverdagen, så bør du måske overveje at finde cyklen frem. Her er tre gode grund til hvorfor.

Et fantastisk transportmiddel

Danmark er et af de lande i verden, hvor vi cykler mest til og fra arbejde eller til og fra skole. Og faktisk er det en super god ide – såfremt du altså bor i retfærdig afstand fra din skole eller arbejdsplads.

Hvis det tager dig et kvarter at cykle til og fra arbejde, og du arbejder 5 dage om ugen, så har du nemlig allerede der overstået dine anbefalede 150 aktivitetsminutter om ugen - og du har samtidig sparet penge på brændstof og taget et miljøvenligt valg.

Har du haft lyst til at cykle til og fra arbejde, men er blevet stoppet af ikke at have det rette udstyr? Besøg Pedalatleten og kom hurtigt i gang!

En oplagt måde at få frisk luft

Hvis du vælger at cykle til og fra arbejde eller til og fra skole, så får du også masser af frisk luft - og hvis solen er fremme en god mængde D-vitamin. Det er blevet vist af undersøgelser, at frisk luft og solstråler har en helt igennem fantastisk effekt på vores overordnede fysiske og psykiske helbred. Du vil uden tvivl kunne mærke en stor forskel på dit humør, og selvom du ikke er morgenmenneske, så vil du garanteret føle dig væsentligt friskere, når du møder ind.

Det samme kan selvfølgelig opnås med en helt almindelig cykeltur. Denne frisker dig måske ikke op til at arbejde eller lære, men den vil alligevel have en positiv indflydelse på dit humør, og måske du får et energi-boost til eftermiddagen, der gør, at du kan få gjort alle de ting, som du normalt er for træt til at tage dig af.

Skab gode kontakter

Cykelverdenen er også et sted, hvor du kan skabe fantastiske kontakter. Hvis du gerne vil ud og møde nye mennesker, så overvej at melde dig ind i en cykelklub og cykel sammen med nogle af dem, der bor omkring dig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce