Aniston

Få indrettet lækre udendørsarealer

Har du et terrasse- eller altanområde, du aldrig rigtig får udnyttet, som du egentlig gerne vil? 

En terrasse er en fantastisk mulighed for at bruge sommeraftener udenfor eller for at rykke frokosten ud i det gode vejr frem for at sidde inde i køkkenet. Men det er ikke altid, man automatisk tænker på at gå derud. Noget af det, der kan være med til at trække i dig, er, hvis terrassen er blevet gjort hyggelig og indrettet, så man automatisk går udenfor.

En af de ting, der virkelig kan øge hyggen, er en solseng. Med skøn boliginteriør fra Ib Laursen, har du blandt andet mulighed for at kigge på en lækker solseng i bambus, som skiller sig ud fra de typiske, man ellers finder, som ofte er i metal eller plastic. Det kan også være, der skal lidt mere liv i området i form af noget grønt, og så er cedertræer noget af det mest charmerende, I kan tilføje.

Indendørs som udendørs

Mange af produkterne fra Ib Laursen kan bruges både indendørs og udendørs. Hvis I vil skabe hygge i vinterhalvåret, findes der altså plaider, som er helt fantastisk hyggelige at gemme sig under i sofaen, når der bliver lidt køligt. Det er hyggeligt at sidde på den måde og nyde en god film med familien, og plaiderne er produceret i god kvalitet, så du kan holde varmen.

Ligeledes kan man spice indretningen op med et fad med lidt pynt eller dekoration på, eller I kan bare tænde en håndfuld lys, der kan brænde i mange timer, uden at nå at brænde ud. Lysene kan også tages med udenfor, hvis I for eksempel har lanterner, eller hvis I bare har mulighed for at skabe læ nok til, at flammen ikke går ud. Stearinlys giver overraskende meget varme, så det kan også være det, der skal til, for at forlænge aftenen lidt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE