Aniston

Få flotte vipper og bryn: Vippeserum med dokumenteret effekt

Drømmer du om lange, smukke vipper? De fleste af os drømmer om flotte, fyldige bryn og lange bambi-vipper – det er bare de færreste af os, der har det fra naturens side. Men heldigvis betyder det ikke, at du intet kan gøre ved det. I dag kan du nemlig “snyde” dig til få lange, smukke og stærke vipper og bryn med vippeserum og øjenbrynsserum.

Overvejer du at bruge serum til at få lange, flotte vipper og bryn? Så bliv klogere på, hvordan du gør lige her. 

Sådan fungerer vippeserum og øjenbrynsserum

Med vippeserum og øjenbrynsserum får du et produkt, der går ind og forkorter den mængde tid, det tager for dine hår at gro ud. Sagt på en anden måde sørger vippeserum og øjenbrynsserum for, at nye hår vokser ud hurtigere, end de gamle falder af.

Det er nemlig sådan, at vores øjenvipper har en cyklus på omkring 90 dage, fra de starter med at vokse, til de falder ud. Vi taber altså et par øjenvipper hver evig eneste dag. Har du ikke mange øjenvipper at gøre med i forvejen, kan et par øjenvipper dagligt gøre en stor forskel - også selvom der er nye på vej.

Vippeserum som øjenbrynsserum: Det virker bare

Der findes mange vippeserummer og øjenbrynsserummer på markedet, og det er ikke dem alle, der virker på samme måde (eller virker generelt). Det er derfor altid anbefalelsesværdigt at købe en vippeserum, der har dokumenteret effekt og/eller garanti for virkning. 

Selvom det ofte koster lidt mere, er du nemlig helt sikker på, at du ikke spilder dine penge på et vippeserum eller øjenbrynsserum, som ikke virker. 

Før du går med vippeserum eller øjenbrynsserum

Du bliver helt sikkert rigtig glad for at bruge et vippeserum eller øjenbrynsserum, og ulig mange myter mister du ikke alle dine øjenvipper eller -bryn blot fordi, du stopper med at bruge serummerne. 

I stedet vil dine vipper og bryn vokse i almindeligt tempo igen, som hurtigt kan komme til at virke dødsens langsomt. Derfor skal du fortsætte med at bruge dit serum for at bevare resultatet. 

Husk at påføre øjenbrynsserum og vippeserum på den rigtige måde

Når du skal til at bruge øjenvippeserum og øjenbrynsserum, er det vigtigt, du sørger for at forberede huden ordentligt. Det gør du blandt andet ved ikke at bruge makeupfjerner med olie samt at påføre serummet eller serummerne før hudpleje. 

Er der olie på huden, vil den nemlig danne en barriere, som gør, at et eventuelt øjenvippeserum eller øjenbrynsserum ikke kan trænge ordentligt ind – og så får du ikke det hele ud af din serum. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE