Aniston

Få et eksklusivt soveværelse med hotelstemning og plads til velvære

Gør det hyggeligt i det rum, hvor vi bruger allermest tid med puder og plaider

Hvem synes ikke, at det er lækkert vågne op på hotel, hvor det emmer af velvære, kvalitet og eksklusivitet, og hvorfor skulle man ikke kunne gøre det hver dag – bare hjemme.

Soveværelset er hvis ikke det vigtigste - så et vigtigt rum i boligen. Det er der, hvor vi tilbringer størstedelen af den tid, vi har hjemme, og det er i det rum, vi skal genoplade energien. Derfor er det vigtigt, at det er et rum, som er hyggeligt, behageligt og roligt.

Et soveværelse med ro kan skabes ved at give hele rummet en støvet farve som grå, beige eller helt lys støvet grøn, som er med til at samle rummet og give det et mere eksklusivt udtryk. Farven må ikke være for mørk, da det hurtigt kan komme til at virke lidt dystert og trist.

I sengen må der for guds skyld ikke mangel puder eller tæpper. Dette er med til at give sengen et lækkert og hotelagtigt look, og den vil virke mere indbydende at kravle i hver aften. Hvis sengetøjet er i naturfarve som beige, hvid eller lys grå og pyntepuderne er i samme nuancer, vil det stå godt til  den lyse farve på væggen. Det tager kun et par minutter at rede sengen, og wupti – så virker den pludselig meget skønnere at kravle i hver aften.

ANNONCE
H&M sengetøj i hør. 599,-  - Få et eksklusivt soveværelse med hotelstemning og plads til velvære H&M sengetøj i hør. 599,-

Et par gulvlange gardiner i vinduet giver en luksuriøs stemning. Mørklægningsgardiner kan godt virke meget tunge, så derfor er det en god ide at anvende lyse gardiner, så lyset stadig kan trænge ind. Og ikke nok med at det ser smukt ud, så giver det en mere mild opvågning fra en god nats søvn.

ANNONCE
IKEA gardiner 79,-  - Få et eksklusivt soveværelse med hotelstemning og plads til velvære IKEA gardiner 79,-

Et par lyse billeder på væggen eller en fin knagerække i natur hvor morgenkåben og en flettet kurv kan hænge på, er også med til at give en hyggelig og hotelagtig atmosfære.

Grønne planter er med til at give liv, så husk et par af dem, og bum - så er den hjemme.

Godnat og sov rigtig godt..

- Emilie Schwartzlose

ANNONCE
Market29 (Göteborg) 199,- sek.  - Få et eksklusivt soveværelse med hotelstemning og plads til velvære Market29 (Göteborg) 199,- sek.
Del

Seneste nyt

ANNONCE