Aniston

Få endelig orden i klædeskabet

Hvordan ser dit klædeskab ud? Nu skal du være helt ærlig. Er du lige som de fleste andre, så er der en hel del tøj i det. Der er mange ting, du sjældent eller aldrig bruger. Der er faktisk så meget tøj, så du slet ikke har overblik, og det er svært at holde orden i det.
Sådan et klædeskab har mange. Vi er så heldige at leve i stor luksus. Vi kan købe nyt tøj, når vi har lyst. Vi kan tillade os at købe noget, vi ikke har hårdt brug for. Derfor ender du med at købe for meget. Du falder for noget specielt og køber det, men så får du det aldrig brugt.

Ryd ud

Første trin til endelig at få lidt orden i dit klædeskab er at rydde ud. Kig alt dit tøj ærligt igennem. Sorter det fra, der ikke passer i størrelsen. Sorter det fra, du aldrig får brugt. Har du noget gammelt og slidt tøj liggende, så sorter også det fra. Det hele kan du aflevere til genbrug eller forære til venner og bekendte, der har mere brug for det, end du har.

Giv slip på din tilknytning til dit tøj, når du sorterer ud. Vær streng. Bruger du det ikke, er der ingen grund til at gemme på det. Kan du ikke passe det, skal du ikke regne med, at du nogensinde kommer til at kunne det.

Hav godt basistøj

Når du har ryddet grundigt ud, så kig dit tilbageværende tøj igennem. Hvis det udgør en komplet og acceptabel garderobe for dig, så er du færdig. Kommer der til at mangle noget, så må du spæde til. Men hold dig til nogle gode basisvarer, som kan passe til det meste.

Godt basistøj er fx en hvid og en sort top, du kan have på indenunder hvad som helst. Det er nogle neutralt udseende bukser, der passer til alle dine bluser. Det er en cardigan, der kan gå til det hele og kan varme dig lidt, ligegyldigt hvad du har på.

Køb i kvalitet frem for kvantitet

Når du køber nyt tøj, så gå efter kvalitet. Gå efter noget tøj, som du kan bruge sammen med det meste, og som kan holde længe. Vælg fx en cardigan i god kvalitet, så du har den i mange år. Når du vælger en, der kan passe sammen med det meste, og du vælger kvalitet, kan du godt betale for den gode kvalitet. En cardigan i cashmere er fx en rigtig lækker cardigan, som er lækker at have på. Den er samtidig pæn, og du kan nemt finde en, der kan passe til alt dit andet tøj. Køb en lækker cardigan i cashmere her.

Når du holder dig til enkelte køb af god kvalitet, vedligeholder du den gode orden i dit klædeskab. Du passer også på miljøet, fordi du ikke forbruger så meget tøj længere.
Det er tre fluer med ét smæk. Du bliver ved med at holde orden i dit klædeskab, du passer på miljøet, og du får noget lækkert tøj at gå i.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce