Aniston

Få en smukkere have og nogle sundere planter med kakaoflis

Kakaoflis minder meget om traditionel træflis, og det kan da også benyttes på den helt samme måde, som du vil benytte normalt træflis. 

Kakaoflis har dog den fordel sammenlignet med traditionel træflis, at det kommer med en række gode næringsstoffer, som kan gavne din planter i haven. 

Du kan finde de bedste priser på kakaoflis ved at sammenligne priser online. På den måde er du aldrig langt fra at finde et billigt læs af det brugbare materiale til din have. 

 

Hvad er kakaoflis, og hvorfor skal du bruge det i din have?

Kakaoflis består af kakaoskaller, som bliver til overs fra produktionen af chokolade i Europa. Kakaoskaller er naturligt fyldt med en lang række gode næringsstoffer, og dette er grunden til, at det kan benyttes som et effektivt bunddække i din have. 

Netop bunddække er den perfekte anvendelse af dette produkt, hvor det vil give en række fordele for din planter og din have. 

For det første vil skallerne afgive deres gode næringsstoffer til jorden, efterhånden som de bliver nedbrudt, hvilket vil gavne dine planter i mange år. 

Derudover virker et bunddække af kakaoflis også rigtig godt om vinteren, når dine planter har brug for beskyttelse mod det kolde danske vejr. 

Her kan kakaoflis holde eksempelvis dine roser og andre kuldefølsomme planter varme, så de kommer sikkert igennem vinteren og kan blomstre på ny, når sommeren kommer. 

Ved at dække jorden i dine bede med kakaoflis får du desuden et flot og mere eksotisk udtryk til din have, da kakaoflis har en lækker og varm farve, som vil give hygge til haven. 

Et bunddække med kakaoflis hjælper desuden også til at beskytte dine bede mod ukrudt, da frø fra luften har svære betingelse for at få rødfæste i kakaofliset. 

Endeligt hjælper kakaoflis også til at hæmme dræbersnegle i deres færd gennem dine bede. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce