Aniston

Få dit reality-fix med streamingtjenesten hayu

Ny on demand streamingtjeneste lanceret i Danmark med mere end 5000 episoder af de bedste realityserier

Uanset om du er typen, der stolt fortæller, at du har set alle sæsoner af Real Housewives (i alle de forskellige byer selvfølgelig), eller du har en tendens til lidt bedrevidende at sige "ej, men jeg ser jo slet ikke den slags programmer", så er der bare noget ved reality. Noget, jeg ikke helt kan sætte en finger på. Jeg hører nemlig selv til sidstnævnte type, men alligevel kan jeg tage mig selv i at blive interesseret, når jeg hører, hvad the Kardashians nu er ude på. Og så har jeg lidt lyst til at følge med, men eftersom jeg ikke ser flow tv og ikke helt har sat mig ind i, hvor man ellers finder de forskellige programmer, virker det pludselig så besværligt, og det er derfor altid blevet ved tanken.

Indtil nu.

Med streamingtjenesten hauy, som netop er blevet lanceret i Danmark, er besværlighed ikke længere en undskyldning. hayu leverer nemlig alt det bedste realityunderholdning fra NBCUniversal samlet på ét sted. Det vil sige, at du kan se frem til over 5000 episoder af bl.a. Keeping Up With the Kardashians, Life of Kylie, The Real Housewives, Million Dollar Listing og Wanderpump Rules - alt sammen i god kvalitet og uden reklamer.

Og hvis du ligesom mig ikke ved, om det der reality helt er noget, du vil bruge tid og penge på, så kan du med hayu få en gratis prøveperiode på 30 dage, hvor du kan se alt det reality, du vil. Herefter koster det sådan ca. det samme som en kop kaffe to-go, nemlig 49 kroner om måneden. Men mon ikke den kan byttes ud med en kop instant, hvis den nydes i selskab med the Kardashians?

Jeg tror i hvert fald, Lisa Vanderpump og jeg kommer til at se en hel del til hinanden det næste stykke tid. 

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce