Aniston

Extra Virgin Minerals fra The Body Shop

100 % ren mineralfoundation i tre varianter.

Extra Virgin Minerals fra The Body Shop
The Body Shop har for nyligt lanceret en spændende nyhed til alle, der er vilde med mineralmakeup.

Serien hedder Extra Virgin Minerals og er 100 % ren.

Den nye Extra Virgin Minerals-serie er den første mineralmakeupserie fra The Body Shop og indeholder Community Fairtrade koldpresset ekstra jomfruolivenolie og ultrafine mineralpigmenter, hvilket giver et helt glat og fint resultat.

De 100 % mineralpigmenter i Extra Virgin Minerals er så fint malet, at de forskellige foundations er virkeligt nemme at tone ud på huden. Resultatet er et naturligt og helt glat, ensartet resultat på en virkelig nem måde.

Mineralmakeuppen vejer ingenting og føles fuldstændig, som om den ikke er på huden, derudover skulle den efter sigende være god for huden, idet produkterne indeholder solfaktor, så du kan beskytte din huds naturlige skønhed.

Også til følsom og uren hud
Produktformuleringerne indeholder hverken parfume eller parabener og er derfor velegnede til alle hudtyper, også følsom og uren hud.

Hver enkelt af produktformuleringerne er desuden ikke-komedonisk. Hvilket vil sige, at de ikke tilstopper dine porer og lader huden ånde. Og det mærker man specielt, når man eksempelvis har okset gennem byen på cyklen, og man ikke sveder gennem sin foundation.

De tre varianter fås i flere forskellige farver, så du kan opnå det perfekte look, der ikke ser påmalet ud.

Produkterne er landet i butikkerne her i efteråret og giver huden en virkelig flot og ensartede dækning samt en glødende finish. Du vil desuden ikke skulle kæmpe for, at de ikke efterlader linjer, rande og streger på huden.

Bløde og lette foundations
Extra Virgin Minerals serien består af en Loose Powder Foundation Brush, Loose Powder Foundation SPF 25 og en Liquid Foundation SPF 30.

Min favorit er helt klart den første, Loose Powder Foundation Brush, som giver et virkkeligt fint og ensartet resultat. Det gør de øvrige produkter også, men denne meget bløde og meget lette foundation er vildt nem at anvende og nem at fordele jævnt på huden i et snuptag, hvilket giver den ekstra plusser i min bog.


Extra Virgin Minerals-serien forhandles hos The Body Shop. Vejl. udsalgspriser er: Loose Powder Foundation Brush 185,00 kr., Loose Powder Foundation SPF 25 235,00 kr., Liquid Foundation SPF 30 195,00 kr.  
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce