Aniston

Eucerin Aquaphor

Lifesaver til tør, frostskadet og revnet hud.

Eucerin Aquaphor er netop blevet lanceret i Danmark. - Eucerin Aquaphor Eucerin Aquaphor er netop blevet lanceret i Danmark.
Kulden og frostvejret har snart hængt over Danmark i længere tid, end man kan huske.

Det giver tørre hænder, tørre kinder, tørre læber og skadet hud blandt både store og små.

Men der er heldigvis hjælp at hente i hudplejeindustrien, hvis kinderne føles stives, læberne er sprunkne, og hænderne er så tørre, at der dannes små sår på knoerne.

Eucerin Aquaphor er i den forbindelse lidt af en lifesaver, fordi den er et universalprodukt, der netop kan bruges på alle steder af kroppen.

Den er fed og lækker og tilfører straks fedt til den tørre hud. Og så indeholder den ikke vand, hvilket vil sige, at du kan smøre den på, lige inden du går ud i kulden, uden at du får forfrysninger.

Mild og effektiv creme til hele familien
Aquaphor blev lanceret helt tilbage i 1911 i USA og er en stor succes "over there". Den anbefales af både læger og apoteker, og en lang række Hollywood-stjerner har faktisk også taget den til sig.

Den er da også både mild og effektiv, og så gør den altså underværker på frostskadet hud samtidig med, at den ikke tilstopper porerne.

Hovedingredienserne er panthenol og bisabolol, som understøtter hudens fornyelsesproces, mens parafinen i cremen giver fugt, der lader huden ånde.

Herudover er Aquaphor parfumefri og helt uden parabener, så man også med god samvittighed kan bruge cremen på små menneskers numser og kinder.

Brug Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm på:
- Sprukne læber
- Ødelagte neglebånd
- Tør og revnet hud på albuer og hæle
- Øm og sart hud efter peelinger
- Bleudslæt hos babyer

Og husk, at Aquaphor er meget drøj i brug og en anelse fedtet, så start med en lille mængde og påfør så evt. mere, hvis der er behov for det.


Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm har en vejl. udsalgspris på 79,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce