Aniston

Et moderigtigt eventyr

Denne eventyrlige fortælling handler om en danske modeskaber, som har vagt eventyr til live.

En moderigtig fortælling så eventyrlig, at ord som, der var engang og prinsessen og det halve kongerige forlader fiktionens verden og træder ind i vores tid, vores virkelighed.

Hele vores verden er skabt og bygget op omkring historier, myter og fortællinger. Og selv her er modeverdenen ingen undtagelse.

Enhver modeskaber, hver eneste mærke og hver eneste detalje i modens verden har skabt hver deres historie. En historie eller fortælling, om skabelsen af noget smukt og unikt.

Fortællinger, som hver og en har sat deres personlige og unikke præg på moden og hele universet omkring.

Fortællinger om en rejse, en rejse i eventyrets land. En af disse fortælling er så eventyrlig, at ord som, der var engang og prinsessen og det halve kongerige forlader fiktionens verden og træder ind i vores tid, vores virkelighed. Denne eventyrlige fortælling handler om en danske modeskaber, som har vagt eventyr til live.

En dansk modeskaber, med sans for tradition, mode, design og eventyr. En ubeskrivelig unik og smuk kombination, skabt i vor tid.

Året var 2005 hvor modeskaberen Ole Yde skabte den første af hans eventyrlige prinsesse kollektioner og dermed gjorde eventyret virkeligt.

Overdådige prinsesse kjoler, som enhver kvinde (med en indre prinsesse), drømmer om at eje. Fra eventyrlige kreationer, til 1900tallets Haute Couture inspireret ladylike.
ANNONCE
Et moderigtigt eventyr
Eventyrets magiske tal
Det eventyrlige, det prinsesseagtige og det traditionelle samlet i en smuk kombination. Det magiske 3-tal fra eventyrene, går altså også igen i Ole Ydes kollektioner.

De klassiske linjer, neutrale farver, sløjfen og den sorte blonder komplimentere det traditionelle og den eventyrlige prinsesse illusion er uundgåelig.
ANNONCE
Et moderigtigt eventyr
Snedronningen

Som taget ud af et H.C.Andersens eventyr.

En gulvlang og eksklusiv Haute Couture inspireret kjole, i isdronningens ynglings farve isblå!

Alene længen komplimenter sommerens gulvlange længde godt, mens de fine detaljer skaber et elegant og eventyrligt look.

H.C.Andersens eventyr om Snedronningen er vagt til live. 


Svanesøen eller den grimme ælling

Den traditionelle hvide (svane) farve og pelsen holder outfittet i den minimalistiske kategori (trods det kreative design).

Et outfit fyldt med eventyrlige illusioner til Svanesøen eller H.C.Andersens, den grimme ælling (som nu er vokset op og blevet til denne smukke svane).
ANNONCE
Et moderigtigt eventyr
1900-tallets inspiration
En kjole som ikke nøjes med at signalere det traditionelle, det eventyrlige og det prinsesseagtige.

Men en kjole som repræsentere et halvt århundredes mode.

Den gennemførte 1920'ernes Paris ladylike stilart, dyrkes fuldt ud og trods kalenderen skriver 2011 (næsten hunderede år senere) er denne feminine og epokegørende stilart stadig lige chic, eventyrlig og moderigtig.

Kys en frø
En historie eller fortælling så , epokegørende og uden sammenligning.

Som eventyret hvor prinsessen skal kysse en frøen, før den forvandler sig til en prins, den grimme ælling eller et helt tredje!

Man siger, et billede siger mere end tusind ord. Et ældgammelt udtryk, som jeg nok burde tage afstand fra (taget mit job i betragtning), for ord kan sige meget om et billede.

I dette tilfælde vil jeg dog mene at en kjole siger mere end tusind ord. Tusind eventyrlige ord.

Alle fotos er fra Ole Ydes hjemmeside http://www.yde-copenhagen.com/collection.html. Kjolerne er henholdvis fra: Spring/Summer Kollektionen 2011 (de to første), Autumn/Winter Kollektionen 2010 (den tredje) og Spring/Summer Kollektionen 2009 (den sidste).
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce