Aniston

Et kig bag kulliserne

Hvem spiser vingummibamser og hvem drikker kun Evian kildevand? Kom med de kendte backstage

Hvad er fanatisk, eller hvad er bare luksus og stjernenykker? Kom med bag scenen og få indblik i, hvad de kendte ikke kan være foruden på deres turneer.
Et kig bag kulliserne
Vaser med røde roser, sølvfade med den lækreste chokolade eller måske tyve liter iste. Har du nogensinde tænkt på, hvordan du vil have din garderobe indrettet, hvis du engang bliver kendt og skal på turne? Hvilken mad, der skal serveres, og om du vil køre i limousine eller hestevogn til koncertstedet.

Vi har alle vore bizarre vaner og behov, og hvis der er nogen, der får mulighed for at dyrke deres nykker, så er det de kendte.

Inden du begynder at beslutte dig, for hvordan du vil indrette dig, er du så heldig at kunne komme med bag scenen hos en masse kendte mennesker. Selvom det ikke sker i fysisk forstand bringer siden www.thesmokinggun.com dig længere ind i 200 kendte menneskers verden, end du drømte om.

Her kan du få at vide, hvordan stjernerne ønsker, deres garderobe skal være indrettet, hvordan transporten skal foregå, hvad der skal være af mad og drikke, hvordan scenen skal designes og meget mere.

De kendte har mange ønsker, og nogen mere mærkværdige end andre. Oplysningerne bygger på dokumenter fra de kendtes turneer. Der vil ifølge hjemmesiden hele tiden blive opdateret med nye dokumenter, der fortæller om nye som allerede eksisterende kendtes behov bag scenen.

På hjemmesiden er de kendte delt ind under kategorier som: "Rock", "Boy-bands", "Divaer", "Hip-Hop", "R'n'B" og som en forsmag på, hvad du kan få at vide, så kan det fortælles at Marilyn Manson til stor undring ønsker light øl, slim fast drinks, vingummibamser, sugerør og mikro-popcorn.

Man kan tale om hvidt i hvidt, når Jennifer Lopez bestiller indholdet til sin garderobe. Hvide sofaer, tæpper, blomster, lys og en masse eksotisk frugt skal udgøre rummet, og derudover skal der være en stor CD-samling, hvor Marc Anthonys musik logisk nok skal være blandt.

Sheryl Crow skal have et stort sortiment af forskellige øl og sprut i hendes garderobe og Destiny's Child kan ikke være foruden frisk ingefærrod, Dove-sæber, jordbær-lys og sorte håndklæder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt