Aniston

Et Forum fuld af sund fremtid

Når årets helsemesse Sund Livsstil åbner fredag den 3. oktober, er det ikke bare til en verden fuld af sundhed.

At gå rundt på den store messe og snakke med de over 180 udstillere giver samtidig et godt indtryk af, i hvilken retning vi både som inHvad er det, vi prioriterer, hvad er det, vi vil have?
Et Forum fuld af sund fremtid
Vi vil have livskvalitet og velvære, og så vil vi have rene varer produceret på bæredygtige vilkår både socialt og miljømæssigt, siger messearrangør Peter Mikkelsen, som hvert år besøger toneangivende messer i udlandet for at se, hvad der rører sig.

De nyeste internationale trends kommer jo også til Danmark. På forårets store "Natural & Organic Products Expo" i London var tendensen helt klar:

"Alt skal være økologisk, ikke bare vores mad, men også kosttilskud, hudplejeprodukter og tekstiler - ja, selv bælter og lædertasker var fremstillet af økologiske materialer. Og den økologiske trend går igen på Sund Livsstil messen", lover han.

Skønne netbutikker Udover rene fødevarer vil der også være masser af ren wellness på årets store sundhedsmesse, og mange udstillere af for eksempel økologiske hudplejeprodukter vil være folk, som har valgt at etablere deres butikker i cyperspace.
ANNONCE
Et Forum fuld af sund fremtid
Markedet for økologisk hudpleje er nærmest eksploderet, og nettet er for mange en både billigere og mere praktisk måde at skaffe sig yndlingsprodukterne på. Men kan man stole på butikker, man ikke kan "gå ind i"?

"Er man i tvivl, kan man på messen møde folkene bag netbutikkerne "live" og sikre sig, at de er værd at handle med", siger Peter Mikkelsen.

Et afslørende prik En tredje af messens "specialer" er tests. Et prik i en fingerspids og en dråbe blod er for eksempel alt, hvad der skal til for at måle gæsternes fysiske stressniveau samt deres kolesterol-, antioxidant- og energiniveau. Med lidt spyt på en pind kan man selv konstatere, om man kan tåle gluten. På Naturopathskolen / Biopatforeningens stand kan man få lavet en vitamin- og mineraltest på stedet - eller få en gør-det-selv-test med hjem, og på flere stande kan man få klarlagt sin fysiske og psykiske habitus i detaljer via en irisanalyse.

Foredrag non-stop
ANNONCE
Et Forum fuld af sund fremtid
Kost- og kogebøgerne "Kernesund familie Sådan!", "10 år yngre på 10 uger", "Køkkenrevolution på høje hæle", "Sund nu" og "Mad for livet" har i den grad formået at rykke ved danskernes syn på sund mad og livsstil.

Fem af forfattere er med på messen, hvor de både holder foredrag og signerer bøger i den bogcafé, som er en af messens nye, spændende attraktioner.

Billetter til kostforedragene skal købes på forhånd, men alle de øvrige foredrag på Sund Livsstil messen er - som sædvanligt - ganske gratis.

Og der er nok at vælge imellem.

Om fredagen...
...kan man blandt andet høre om Osteoporose, antiaging, børn og stress, kinesisk astrologi, Rosen-metoden, pulsdiagnose og bypass-operationer.

Lørdag...
... er der foredrag om blandt andet EDTA-behandling, stråling fra mobiltelefoner og mikroovne, ansigtsnervesmerter, Fens Shui, sportsernæring, ord og musik til sjæl og afslapning og vedisk astrologi på programmet.

Og søndag...
... kan man blive klogere på tarmskylning, den ny tids børn (og deres stressede forældre), hvorfor nogle er bedre iværksættere end andre (NLP), økologisk hudpleje, livsglæde med et handicap, hypnose og lydmassage.

Tjek hele listen over de spændende foredrag på
www.sund-livsstil.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt