Aniston

Et forår med Sweet Lemon

The Body Shop bebuder foråret med en ny serie, der dufter af sol og lunere temperaturer.

Foråret er på vej. Vi tror på det, og det samme gør The Body Shop, som har en ny serie på vej ud i butikkerne.

Et forår med Sweet Lemon
Uhm... duften af forår og frisk citroner... The Body Shops nye Sweet Lemon-serie er en frisk forårsbebuder, der snart lander i butikkerne rundt omkring i verden.

Produkterne i Sweet Lemon-serien indeholder hudplejende og fugtgivende olie, der er udvundet af citronkerner, som giver et frisk pust i badeværelset, når du vasker, eksfolierer og tilfører din hud fugt med de nye produkter, der blandt andet indeholder den plejende citronkerneolie.
 
Olien til The Body Shops nye serie udvindes af håndplukkede citroner, der gror i rigeligt antal og under optimale forhold langs den italienske riviera.

Den sødlige olie opnås ved at koldpresse citronkernerne, som normalt er et spildprodukt i frugtindustrien. I stedet sørger produkterne nu for, at den fugtgivende olie kommer din hud til gode.

Olien indeholder næringsstoffer og er ikke kun en god fugtgiver, men er også rig på C-­vitamin og naturlige antioxidanter, som alt sammen er godt for din hud.

Lag på lag
Sweet Lemon-produkterne er i følge producenten velegnede til normal til tør hud og indeholder flere Community Trade ingredienser, herunder kakao­ og sheasmør, para­nøddeolie samt honning fra økologiske leverandører.

Sweet Lemon serien har en dejlig citrusduft, og ønsker du at bevare den lette, friske duft på huden længst muligt, anbefaler The Body Shop, at produkterne anvendes lag­på­lag, så du først vasker dig, eksfolierer huden og til sidst
smører dig ind med eksempelvis den nye Sweet Lemon Body Butter.

For at du kan skabe en god skum og opnå endnu mere blød hud, har The Body Shop også lanceret to Sweet Lemon limited edition accessories - en såkaldt Bath Pom­Pom og en svamp. Begge accessories nyder godt af "deres andet liv", idet de begge er fremstillet af genbrugsplast, så du vil ikke opleve, at du tilstopper hverken dine egne porer eller miljøet, når du anvender de citronfarvede accessories - som samtidig skaber liv på badeværelset. Og så er den såkaldte PomPom super god at bruge til at sæbe sig ind med hver morgen - tro mig, der hænger altid en på mit badeværelse!

Sweet Lemon fra The Body Shop lander i butikkerne i marts 2010 og findes som både Body Butter, Shower Gel, Body Scrub, Body Lotion, Lip Butter og Soap med vejl. udsalgspris fra 25 kr.
 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE