Aniston

essie neglelak

Aniston.dk har testet den hotte neglelak - og fundet ud af, hvor du kan købe den billigere.

Alle de smarte butikker fører essie, og det er blevet lidt af et superbrand inden for neglelak. Men hvad handler det hele egentlig om, og er essie så god en neglelak, som man bør forvente? Aniston.dk har testet de fine sager...
essie neglelak
Let's face it: Hvis du vil have det helt rette produkt på din badeværelseshylde lige nu, så skal du købe dig en neglelak fra essie. essie er nemlig blevet lidt af et musthave i din neglelak-samling.

Og netop fordi essie dukker op alle steder, har jeg sat mig for at afprøve sagerne og se, hvad det nu også er, der gør lige netop den neglelak så super hot.

Samtidig har jeg sat mig for at undersøge, om man kan shoppe essie til en lidt billigere pris end de vejl. 125 kr., som de ellers forhandles for i butikkerne.

Altid nye farver
essie neglelak er grundlagt af Essie Weingarten, som allerede sendte de første neglelak på gaden i 1981.

Siden er der sket lidt, og essie forhandles nu intet mindre end 250.000 steder i 95 lande.

Og essie har sat sig for at revolutionere markedet inden for neglelak siden dag ét. Dengang essie blev grundlagt, kunne man nemlig ikke finde særligt mange spændende farver neglelak på markedet. Men det blev der lavet om på med essie, som konstant har udviklet nye farver hver sæson.

Det er måske en af de ting, der har medvirket til, at essie har høstet mange præmier og anerkendelse i skønhedsbranchen gennem årene, og at essie har været omtalt i alle de store modemagasiner verden rundt.

God lak med alle fordelene
Men er essie nu også så godt et produkt, som det bliver gjort til?

For det første indeholder essie ikke hverken formaldehyd, toluene eller DBP (aka. dibutylphalat, som er et såkaldt CMR-stof, der er mistænkt for at være kræftfremkaldende, give skader på arveanlæg eller på forplantningsevnen og fostre). Neglelakken kan dermed bruges med god samvittighed af alle (også eksempelvis gravide).

For det andet så findes essie virkelig i mange feeeede farver! Og det lige fra neon til de matte farver, som er så hotte netop nu. Se bare den blå på billedet *rrrrauw*

Sidst med ikke mindst dufter essie-lakken ikke specielt stærkt sammenlignet med mange andre neglelakke, hvilket kan være rart, når man påfører den og skal sidde i osen. Den dækker desuden allerede nogenlunde ved første lag. Dog synes jeg, den alligevel kræver to lag for at være helt dækkende. Men det er jo smag og behag...
ANNONCE
essie neglelak
Blank og mat - du bestemmer
I min test har jeg brugt den virkeligt fede farve Chinchilly, som er den granitgrå kulør, der (som navnet måske afslører) er lidt chinchilla-grå og lækker.

Lakken skinner flot, og er virkeligt holdbar. Der gik faktisk adskillige dage (med arbejde, opvask og alle de andre daglige pligter), inden den fik så meget som det mindste hak. Det oplever man ikke ofte, synes jeg.

Den hotte Chinchilly kan købes i en sampak med essies Matte About You, som er en gennemsigtig lak, man påfører ovenpå den ellers skinnende lak.

På den måde bliver lakken helt mat og rå. Så det er en virkelig fed feature, der gør, at du kan få to lækre effekter ud af en og samme neglelak.

essie til god pris
Konklusionen på testen må derfor være, at essie neglelak er et virkeligt godt køb til prisen! Du får nemlig hotte farver og lang holdbarhed, når du vælger en essie neglelak - og helt uden alle de grimme stoffer, som kan være skadelige for dig over tid.

Men, som lovet, har jeg også fundet ud af, at man faktisk kan købe nogle af de flotte essie-farver til en favorabel pris på nettet.

På hjemmesiden Nicehair.dk forhandler de blandt andet den virkeligt lækre Chinchilly-lak - både med og uden Matte About You til en rigtig god pris. Og mens du er i gang kan du jo også lige købe hårvoks, parfumer, shampoo og meget mere til nedsatte priser...

essie neglelak forhandles på Nicehair.dk for bare 79 kr., mens Matte Duo sættet koster 149 kr. Så det må siges at være spotpriser for et virkeligt lækkert produkt.

Så... Hvornår skal du tilføje den super hotte essie til din samling af neglelak?

essie neglelak har en vejl. udsalgspris på 125 kr. for 15 ml., mens Matte About You Duo sæt har en vejl. udsalgspris på 314 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE