Aniston

Essential Care Bump Butter

Undgå strækmærker og få det blødeste maveskind - ever...

En gravid mave skal forkæles med ekstra fugtighed, og netop det får den i høj grad af Essential Care Bump Butter, som Aniston.dk har testet.

Essential Care Bump Butter
Lidt af et mareridt: Det som skulle ende med at være den lykkeligste tid i dit liv, ender med at blive bare lidt mindre lykkelig, fordi maven og brysterne er smækfyldte med grimme strækmærker, som måske aldrig kommer til at forsvinde helt igen.

Men strækmærker er heldigvis noget, man kan gøre sit for at undgå eller i det mindste holde på et minimum.

Hvis man sørger for at holde maven og maveskindet (og eventuelt også forpartiet) godt fugtet hele vejen gennem graviditeten, ja så øges hudens fleksibilitet. Derfor er det godt (og desuden også meget rart) at gøre det til et dagligt ritual, at den voksende mave får en omgang fed creme - gerne både morgen og aften.
ANNONCE
Essential Care Bump Butter
Blød hud uden strækmærker
Jeg er i den forbindelse af den overbevisning, at man skal lade parfumen og parabenerne blive på hylden, mens man er gravid, så jeg er sprunget på Essential Care, som er 100 % økologisk certificeret og naturligvis uden alt det "grimme".

Bump Butter fra Essential Care er en virkelig lækker kropssmør, som er specielt beregnet til den voksende mave, og som holder den dejligt fugtet (uden at være fedtet) i timevis.

Den holistiske sammensætning af økologiske olier samt den særlige vitamin- og mineralrige olie fra sandtorn i Bump Butter øger hudens elasticitet og er med til at forebygge strækmærker - og derudover er det bare noget så rart at smøre den store mave ind! Der er ikke noget, der trækker og strammer, og huden bliver dejligt blød.

Bump Butter fra Essential Care er desuden, ligesom resten af produkterne fra producenten, mærket med det anerkendte engelske Soil Association, som er en af de skrappeste øko-certificeringer i verden, og som gør, at man uden skrupler kan pøse på af produkterne - og samtidigt tage maksimalt hensyn til den lille i maven.

Bump Butter fra Essential Care fås i to størrelser (20 g og 175 g) til vejl. udsalgspris på hhv. 69 kr. og 315 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce