Aniston

Esbjerg Rock Festival

Årets program til vestkystens 80'er festival er netop blevet offentligtgjort

Esbjerg Rock Festival har altid været anderledes og ofte et skridt foran andre, og i år er ingen undtagelse. De er som de første ude med årest program.

Esbjerg Rock Festival
Der er mange, efter min smag alt for mange som i dag kalder sig for en festival. Tit er det det gode gamle navn byfest, som man har skiftet ud med navnet festval, som åbenbart er beregnet på at skaffe flere folk til huse. Ved netop en festival forstår man da normalt heller ikke det som de fleste gør, nemlig at købe en fast pakke, med en bestemt fastsat gruppe musikere og bands, som er udbudt af forskellige promotere og booking firmaer. Men derimod sammensætter man nogle navne som er oppe i tiden eller passer specielt godt til det publikum man har som målgruppe.

Der udskiller Esbjerg sig fra mængden. De har i alle 18 år haft et tema som det grundlæggende, og derudfra sammensætter de så programmet. Det betyder at man der kan være sikker på, ikke at høre de samme fem bands, som i resten af landets småbyer. I år hedder temaet 80'er fest. Det betyder at de foruden at opfordre til en dresscode også har skaffet gamle og kendte firser bands og solister til at fylde programmet ud. Et anderledes og sjovt koncept.

I år har de skaffet ingen mindre end goe gamle Kim Wilde til byen, hende den lyshårede pop-punker som sang "Kids in Amerika". Af danske navne kan nævnes blandt ande DanseOrkestret, Sunshine reaggae drengene Laid Back og selvfølgelig Rugsted og Kreutzfeld. 

I år falder festen ved den jydske kyst den 14 juni fra klokken 12:00 til 24:00. 

Se mere på deres hjemmeside:esbjergrockfestival.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt