Aniston

Erotic 4 Real

Et sexet spil

Erotic 4 real - spillet for par. Hvor godt kender du og din partner egentlig hinanden? Sæt jeres viden om hinanden på en prøve med dette spil. Der er 120 spørgsmålskort - spørgsmål om moral, lyst og følelser, der alle rækker vidt og bredt.
ANNONCE
Erotic 4 Real
Og spillerne vil helt sikkert lære nyt om hinanden! De indeholder spørgsmål, hvor man skal gætte sig til, hvad ens partner vil svare. Og det er kun ham/hende, der afgør, om svaret er rigtigt.

Hver spiller har en brik og skiftes til at kaste terningen. Det felt, man lander på, har et tal, som så svarer til et tilhørende kort.

Efterhånden som spillerne rykker længere og længere frem i spillet, bliver det mere og mere frækt - for bortset fra spørgsmålskortene, er der kort med opgaver, der skal udføres.

I starten er opgaverne små og uskyldige, men som spillet spilles, bliver det mere og mere frækt.

Den spiller, der når først i mål, skal vælge et præmiekort ud af de 10 mulige, med en opgave som "taberen" af spillet skal udføre, når vinderen ønsker det. Det er alt lige fra at skulle give en middag, til at strippe for partneren.

Her er nogle eksempler på de spændende spørgsmål:

 • "Hvad er det mest seksuelt ophidsende og spændende, din partner har oplevet med dig?"

 • "Går din partner ind for dødsstraf?"

 • "Din partner finder en pung med 2000 kroner... Ville din partner:

  a) Beholde pengene og smide pungen ud?
  b) Aflevere penge og pung?
  c) Beholde pengene og aflevere pungen?'

ANNONCE
Erotic 4 Real
"I holder en stor fest, hvor mange bliver lidt for fulde, og i "kampens hede" lægger en af dine venner an på din partner...

a) Hvad ville din partner gøre?
b) Ville din partner fortælle dig det?'

 • "Hvornår oplever din partner den største tæthed med dig?"


 • Spillet er som udgangspunkt et brætspil for par - dog kan man sagtens tage spørgsmålskortene fra og bruge dem sammen med en eller flere veninder.
ANNONCE
Del

Seneste nyt