Aniston

Eric Johnson

Lækkerbuks fra Canada

Han er 27 år, han er fra Canada, han har spillet sammen med Brad Pitt og været med i serien "Smallville". Han har talent, han har charme, ja, Eric Johnson er bare lidt af en lækkerbuks.
Eric Johnson
Eric Johann Jonhson er født den 7. august 1979, i Edmonton, Alberta i Canada. Som 9-årige kom han på teaterskole, hvilket den lille dreng fandt ret skræmmende.

Da han var 15, fik han sit gennembrud med filmen "Legends of the Fall", hvor han spiller den unge Tristan. Den voksne Tristan bliver spillet af Brad Pitt.

Efter den film rammer puberteten dog den unge Johnson, og de følgende år bliver det kun til et par enkelte reklamefilm. Det lader han sig dog ikke slå ud af, og han fortsætte ufortrødent med at gå til den ene audition efter den anden.

Da han bliver 18 år begynder der at ske noget. Pludselig er alle ude efter Johnson og han får roller både i Tv-serier og spillefilm. I 1998 udviste den unge skuespiller en forbløffende integritet og beslutsomhed, da han sagde nej til en tre-årige kontrakt på en rolle i en stor soap-opera fra New York. Han var sikker på, at der ville komme noget bedre. Og det gjorde der.

I 2000 spillede Johnson hovedrollen i den canadiske film "Scorn", hvilket gav ham en nominering som bedste mandlige skuespiller. Og i 2001 tonede han så frem på skærmen som "Ithney Fordman" i den poplulære TV-serie, "Smallville".

Johnson var kun med i en sæson af "Smallville", han vente dog tilbage et par gange senere. Dette gav ham dog ikke tid til at slappe af. Tværtimod var der mere gang i Johnson end nogensinde før. Han fik roller i flere store film, han producerede hans første manuskript "FishBowl", som blev vist på forskellige filmfestivaler i Canada i 2005-2006, og han gæsteoptrådte i serier.

I 2004, på sin 25-års fødselsdag, giftede Eric Johnson sig med sit livs store kærlighed, den canadiske forfatter og producer, Adria Budd. De to mødtes på optagelserne til "Smallville", hvor Adria arbejdede som Annette O'Tooles assistent. De to er sammen flyttet fra Canada til Los Angeles.

Og så er Eric Johnson forresten vild med 1960'er og 1970'er musik som The Beatles, Led Zeppelin og The Doors. Han kan til gengæld ikke fordrage dance og diskomusik. Han kan lide sushi og basketball og baseball. Og så kan han spille guitar.

Filmografi:
The Work and the Glory III: A House Divided (2006)
Honeymoon with Mom (2006)
The Work and the Glory: American Zion (2005)
The Work and the Glory (2004)
A Clown's Gift (2004)
Stealing Sinatra (2003)
Beauty Shot (2002)
Bear with Me (2000)
Scorn (2000)
Heart of the Sun (1998)
Legends of the Fall (1994)
Road to Saddle River (1994)
ANNONCE
Del

Seneste nyt