Aniston

Erann DD

Sommer i sanserne

Kærlighed er den sommer som varer hele året                                                                                                             
ANNONCE
Erann DD
Sommeren lader vente på sig men hvad gør det, når den allerede sidder i kroppen. Erann DD hjælper solen, varmen og de dejlige ting ved sommeren helt ind i sjælen med sin nye single Sommer i sanserne. Det er pop af høj klasse og bare en af de gode sange, der kommer på Erann DDs første dansk-sprogede album nogensinde, som udkommer senere på året. 

Sommer i sanserne er en sang om følelsen af sommer: "Vores elskede sommer kan være kort i Danmark men varer hele året, når man kan lagre den indeni. Sommer er ligeså meget en følelse som en sæson - følelsen af lys og liv og indre varme. En sommersang som både er aktuel om sommeren og bagefter, hvor man virkelig har brug for at kunne hive den frem indefra igen og varme sig igennem den lange danske vinter. Kærlighed er den sommer der varer hele året.", forklarer Erann DD. 

I Sommer i sanserne kommer Erann DDs soul-fulde vokal virkelig til sin ret bakket op af stærke harmonier og et solidt orkester. Resultatet er en storslået popsang, der kan bruges både til sommerfesten på stranden og til kaffen i sengen søndag morgen. 

Erann DD har skrevet musikken i samarbejdet med guitaristen Jonas Krag, der igennem sin omfattende karriere har arbejdet som både producer, sangskriver og live-musiker for navne som Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Randi Laubek, Aura og Lis Sørensen. Teksten er skrevet sammen med Marcus Winther-John, der tidligere bl.a. har arbejdet med Sanne Salomonsen, Tim Christensen og Mads Langer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce