Aniston

Er kvinder mere forsigtige i forbindelse med lån?

Det er ikke kun danske mænd, der låner penge, men de fleste kvinder er dog mere påpasselige i denne sammenhæng. Det er en meget generel ting, da det ikke kun er i forhold til lån, men generelt set i forhold til økonomi, at kvinder er mere påpasselige og ikke er nær så risikovillige. Det er dog slet ikke noget, der betyder, at kvinder ikke er villige til at låne penge på nettet, for det er de fleste kvinder faktisk villige til.

Dog er der ofte stor forskel på, hvad kvinder og mænd vælger at låne penge til. I nogle tilfælde er der tale om et lån, der skal bruges til at betale regninger, men i tilfælde af, at det blot skal bruges til betale for forbrug, så er der stor forskel på, hvilken slags forbrug, der er tale om. I mange tilfælde er kvinder mere tilbøjelige til at låne penge til shopping, hvorimod mænd f.eks. låner penge til elektronik og til rejser.

Kvinderne låner oftere mindre beløb

Når en kvinde låner penge på nettet, så er det ofte i form af et mindre beløb. Det skyldes også, at det ofte er penge, der blot skal bruges til forbrug og derfor også lånes med fokus på selvforkælelse. I nogle tilfælde er der selvfølgelig også kvinder, der optager større lån på nettet, som det også gør sig gældende for mænd. Det kan eksempelvis være et lån på 7.000 kr., der skal bruges til shopping, som du kan læse mere om her.

Du har mulighed for at låne alskens typer af beløb på nettet. Det er med til at sikre, at du også kan finde et lån, der passer til dig, hvis du selv står i en situation, hvor du har brug for et lån - uanset om det er et lån, der skal bruges til at betale en regning eller du derimod skal bruge pengene til at forkæle dig selv. Det er én af de klare fordele ved at låne penge på nettet; at du selv bestemmer, hvordan du bruger disse penge.

Særligt unge falder for låneselskabernes markedsføring

Danskere i alle aldre låner penge på nettet. Det er dog primært en overflod af unge mennesker, der vælger at låne penge hos de mange långivere, der kan findes på nettet. Der er op til flere årsager til, at det er tilfældet. Årsagen til, at der er mange unge, der ender med at låne penge på nettet er, at de falder for låneselskabernes markedsføring, der blandt andet vises på populære sendetidspunkter i Tv’et.

Det er naturligvis ikke alle, der mener, at dette er positivt. Andre mener, at det er fint, da unge dermed kan få et tilskud til deres økonomi, der ikke altid er helt optimal. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er muligt for unge at optage lån på nettet, hvis de ikke helt har nok penge til at betale for mad eller husleje. Omvendt kan det også give andre mulighed for at nyde livet en kende yderligere via et lån.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce