Aniston

Er han til mere?

Nu har jeg gået og flirtet med en fyr i to år, og nu skal der altså ske noget mere, inden det er for sent

Hey Stephan.
Er han til mere?
Jeg har hørt om din brevkasse gennem en veninde og vil da lige prøve at se, om du får tid til at hjælpe med mit problem.

Det er som sådan ikke et negativt problem, men håber du vil svare alligevel.

Jeg starter i 3.g her efter ferien, og jeg har i 1. og 2. gået og flirtet med en fyr, og det har da også føltes som om, at han flirtede tilbage.

Nu har jeg så bestemt mig for at prøve at føre det lidt videre, nu hvor vi snart går ud af skolen. Men jeg ved ikke meget om ham.

Hvordan kan jeg invitere ham ud, - eller skal jeg hellere give ham hints til, at "Nu er det ved at være tid"? Og hvordan gør jeg det uden at blive fuldstændig til grin, hvis han ikke mener
noget med det alligevel?

Han er ikke den populæreste på skolen, men han er rigtig sød og nuttet.
 
 
Jeg håber på at høre fra dig.
 
 
Hilsen
ChristaHej Christa

Vi har jo alle været ude i den situation, at der er nogen, vi gerne vil have; og som jeg ser det er der kun to ting at gøre. Enten venter du på, at han tager affære, eller også gør du det selv - og det går hurtigere at gøre det selv.

Så, jeg synes, at du skal se efter den første og bedste mulighed for at bruge tid sammen med ham. Arranger noget sjovt for ham eller vennerne generelt. På den måde arbejder du dig tættere på ham og bliver samtidigt be/afkræftiget i, om han er kærestepotentiale eller bare hygge - eller ingenting.

Når du prøver at finde på noget, så husk at alt gælder. Som eksempel kan vi bruge en af mine personlige erfaringer. Jeg fik en date og scorede ved at låne et woman blad. Jeg brugte situationen til at skaffe mig en date, hvor vi læste bladet sammen, og derfra fik jeg endnu en date med film, og så var den hjemme.

Det der står her mellem linjerne er, at du skal vise ham, at du er interesseret, og det er nemt ved at aftale at lave noget sammen. Her behøver man nemlig ikke sige det direkte. Men på et tidspunkt må man jo tage chancen og ligge kortene på bordet.

Du skal også huske, at du skal give ham indtryk af, hvad du vil. Det er træls for dig, hvis han har forstået på dig, at du er party-uartig, når du er interesseret i en fast kæreste. Så lad være med at invitere ham til sexmesse, hvis du har andre planer.

Hvad du finder på, er også med til at bestemme hvor pinligt det bliver for dig, men du risikerer jo også altid en afvisning, når du forsøger dig. Derfor kan jeg godt se, at det er sikrest at gå rundt om den varme grød for at finde ud af, om man kan få en bid. Problemet er bare, at du vil have ham i løbet af et år - så du må være lidt "agressiv". Men det er altså ikke pinligt at gå efter det, man vil have. Så synes jeg, at det er mere pinligt at bare gå og vente.

Så udstil dig på så positiv en måde, du kan, og så må du tage de goder eller slag, der måtte komme

Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke
You just go girl

Stephan
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce