Aniston

Er du forelsket?

Tjek her hvor meget

Forelskelse er både fantastisk dejligt og mega forvirrende. Nogle gange ved man slet ikke, hvor man skal gøre af sig selv. Den udkårne er i ens tanker hele tiden, og man tager sig selv i at nævne ham eller hende i hver sætning. Forhåbentlig ikke til alt for stor irritation for andre!
ANNONCE
Er du forelsket?
Man kan bare ikke lade være! Og så gør det så ondt i maven, hjertet hamrer af sted, og man kan ikke koncentrere sig om noget som helst. Hele tiden går man bare rundt med et, stort, lykkeligt smil om munden. Og man svæver på en lyserød sky...

På arbejde laver man utallige dumme småfejl, derhjemme brænder man sig på brændovnen eller skærer sig i fingeren under madlavningen, og lektierne har det med at trække ud, fordi tankerne umuligt vil samle sig om faglitteratur. De vil hellere strejfe!

Men man er uendelig ligegald med alle de små ting, man ikke kan finde ud af, eller at man ikke kan finde hverken pungen, nøglerne eller den blyant man havde i hånden lige før, fordi man lagde det et eller andet sted midt i forvirringen.

Det eneste, der virkelig betyder noget, er den anden!

Hvor forelsket er du?

Prøv DR's
LOVE-O-METER
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce